Vyrazte do Beskýd! Ubytujte sa v Hoteli Bečva a užite si všetky prednosti tejto lokality. Krásne vám tu bude aj počas Vianoc a Silvestra, kedy sa okrem polpenzie a sauny môžete tešiť na bohatý tematický program. Pochutnáte si na slávnostnom menu, dostanete darček, alebo si užijete večer so živou hudbou a ohňostrojom.

O ubytovaní

Hotel Bečva sa nachádza v horskej obci Horní Bečva a ponúka komfortné ubytovanie v samotnom srdci Beskýd. Užite si pobyt plný výletov v obklopení prekrásnej prírody.

Neďaleká vodná nádrž Horní Bečva (500 m) láka na príjemné prechádzky, kúpanie, jazdu na loďkách aj rybárčenie. Okolím hotela vedie množstvo značených turistických trás. Vydajte sa na vrchol bájami opradenej hory Radhošť (16 km), k soche boha Radegasta (14 km), za krásnymi výhľadmi z Chodníka Valašska (13 km) a na Pustevny (12 km) s ikonickými stavbami architekta Dušasa Jurkoviča. Všetky tieto najznámejšie miesta Beskýd môžete vidieť počas jediného dňa, pretože sa nachádzajú len pár stoviek metrov od seba.

Milovníci cyklistiky môžu šliapnuť do pedálov na Cyklotrase Bečva, ktorá vedie priamo Hornou Bečvou a na svojich 160 kilometroch ponúka k obdivu prírodné krásy, pamätihodnosti i štýlové reštaurácie. Za vodnými radovánkami sa vyberte do Aquaparku vo Frenštáte pod Radhoštěm (25 km). V zime môžete krásy Beskýd objavovať pri bežkovaní alebo na svahoch neďalekých lyžiarskych stredísk, ako je napríklad len 600 m vzdialený ski areál Reliška či ski areál Studánky (3 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v zrekonštruovanej dvojlôžkovej izbe s televíziou, WiFi, balkónom a vlastnou kúpeľňou. Z okien a balkóna si užijete krásny výhľad na okolitú prírodu.

Pre vyšší komfort je možné za príplatok zvoliť apartmán, ktorý je priestrannejší, má navyše minibar a šatňu na uloženie vecí. Dokonalý zážitok v prírode vám zaistí aj ubytovanie v jednej zo štýlových drevených chatiek.

Na čom si pochutnáte?

Na polpenzii si pochutnáte v hotelovej jedálni, kde sa podávajú raňajky formou švédskeho stolu. Dvojchodové večere si vyberiete z dvoch menu. Večer môžete posedieť v bare. Cez leto príde vhod terasa s grilom.

Kde budete relaxovať?

Za oddychom zamierte do Relax centra s infrasaunou a vírivkou, v ktorej znovu načerpáte sily. Prípadne si vyberte jednu z mnohých masáží.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je pripravený detský kútik a ihrisko, ale aj možnosť zapožičania detskej postieľky.

Niečo naviac

K dispozícii je ping pong, stolný futbal, biliard a bowling s niekoľkými dráhami, vonku potom tenisový kurt.

Hotel Bečva

Hotel Bečva

Horní Bečva 488 , Horní Bečva
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Jana Čechová IČ: 61720569


+420 739 315 960

hotel.becva@centrum.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 300 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Sauna
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Baby friendly

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
0,7 km