Spoznávajte krásy hlavného mesta Česka z jeho obľúbenej, rušnej časti Florenc. Hotel Urban Creme je päťhviezdičkový, luxusný hotel, kde si okrem absolútne fantastického ubytovania užijete tiež bohaté raňajky formou bufetu, fľašu vína hneď pri príchode a možnosť skoršieho príchodu, neskoršieho odchodu alebo upgradu izby na Deluxe - podľa možností hotela. To sa vám bude po pamiatkach Prahy chodiť jedna radosť!

Overené Travelkingom

“Hotel má perfektnú polohu priamo pri autobusovej stanici Florenc. Dorazili sme o 2 hodiny skôr, ako bolo uvedené, a aj tak sme hneď bez problémov dostali našu izbu. Hoci hotel leží v rušnej časti, vo vnútri žiadny ruch počuť nebol. Hotel je navyše krásne dizajnovo zariadený, všetko ladené do modročiernej kombinácie. V izbe sa nachádzala priestranná posteľ, veľký televízor a kávovar s kapsulami. Ráno sme absolvovali raňajky v hotelovej reštaurácii, ktoré sme si maximálne vychutnali a nič nám nechýbalo. Na večeru sme si zašli do reštaurácie kuchára Zdeňka Pohlreicha, ktorá je na rovnakej ulici.”

Nikola Průdková - Finančný tím
Osobne overené v: Novembri 2021

O ubytovaní

Päťhviezdičkový Hotel Urban Creme je nový dizajnový hotel v centre Prahy na Florenci, odkiaľ to budete mať k hlavným pražským pamiatkam naozaj blízko - na Staromestské námestie sa prejdete za 16 minút, na Karlov most za 23 minút a k Pražskému hradu zase za pol hodinku. V bezprostrednej blízkosti hotela je tiež nákupné centrum Palladium, množstvo reštaurácií, barov, kaviarní a stanica metra Florenc (100 m).

Kde budete spať?

V päťhviezdičkovom hoteli od izieb nemôžete očakávať nič iné, než absolútny prepych a krásny dizajn. Inak to nie je ani v prípade Hotela Urban Creme. V každej z 99 izieb nájdete širokouhlú TV s viac ako sto programami v rôznych jazykoch, klimatizáciu, WiFi pripojenie, kúrenie, telefón, minibar, trezor a set na prípravu kávy a čaju. Nechýba ani vlastná súkromná kúpeľňa so sprchovacím kútom alebo vaňou, toaletou, fénom, županom a toaletnými potrebami The White Company.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia Amano ponúka široký výber jedál talianskej a medzinárodnej kuchyne. Môžete sa tešiť na poctivo pripravované a profesionálne servírované jedlá, ktoré vás iste potešia.

Niečo naviac

Pokiaľ si budete chcieť trochu dať do tela, máte k dispozícii hotelové fitness centrum.

Hotel Urban Creme *****

Hotel Urban Creme *****

Na Poříčí 48 , Praha
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
NP48, s.r.o. IČ: 07898223


+420 226 250 900

reservation@urbancreme.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 550 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,7 km
Vzdialenosť od kúpeľov
5,5 km
Zastávka
100 m
Aquapark
5,5 km