Uprostred karlovarskej kúpeľnej prírody a len kúsok od troch prekrásnych kolonád, práve tam nájdete Hotel St. Michael ***. Užite si komfortné ubytovanie, bufetové raňajky, relaxáciu na vonkajšej terase vo vírivke či klasickú masáž a predovšetkým možnosť bohatého vyžitia v okolí hotela. Čaká na vás aj fľaša prosecca a ovocná misa na privítanie.

O ubytovaní

Hotel St. Michael *** sa nachádza uprostred krásnej kúpeľnej prírody v údolí rieky Teplá a zároveň len kúsok od vychýrených karlovarských kolonád s liečivými prameňmi.Vydajte sa na prechádzku okolo rieky Teplá. Trasa vedie k tenisovým kurtom, ku Kráľovskej galérii a karlovarským kolonádam s liečivými minerálnymi prameňmi. V lesoch v obore je možné pozorovať daniele, jelene aj diviaky. Okolie je tiež ideálne pre jazdu na bicykli, na koni, golf aj lyžovanie. Priamo pred hotelom nájdete autobusovú zastávku.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 22 dvojposteľových izieb s vlastným sociálnym zariadením, fénom, TV a WiFi pripojením. Z väčšiny izieb je výhľad na kúpeľné lesy.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou balíčka sú raňajky, na ktorých si vo forme bufetu pochutnáte každé ráno priamo v hotelovej reštaurácii. K dispozícii vám v hoteli bude aj bar.

Kde budete relaxovať?

V Hoteli St. Michael *** si potom po celom dni skvele oddýchnete vo vírivke na vonkajšej terase alebo pri klasickej masáži.

Hotel St. Michael ***

Hotel St. Michael ***

Hamerská 74/27 , Březová u Karlových Varů
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel St. MICHAEL s.r.o. IČ: 03837271


+420 777 991 872

info@hotelstmichael.cz

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 250 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Možnosť procedúr
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
50 m