Užite si pobyt v Karlových Varoch na dosah kolonád, pamiatok aj kúpeľov. Ubytovaní budete vo Wellness Penzióne Rainbow v izbe Grey pre 2 osoby. V cene sú chutné domáce raňajky, stolný tenis, trampolína v lete určite príde vhod aj vonkajší bazén a lehátka.

O ubytovaní

Wellness Penzión Rainbow sa nachádza v pokojnej časti Karlových Varov v obklopení prekrásnej záhrady. Stačí cez most prejsť rieku Ohře a ocitnete sa v malebných Smetanových sadoch (2,5 km). Pozdĺž riečky Teplá potom môžete pokračovať cez Sadovú kolonádu a Mlýnsku kolonádu (3 km) až k najznámejšej Vřídelnej kolonáde (4 km) s prameňom Vřídlo. Tu potom môžete absolvovať veľmi zaujímavú exkurziu do podzemia Vřídelnej kolonády. Príjemnou prechádzkou potom dôjdete k úchvatnej budove Grandhotela Pupp (4,3 km), v ktorého cukrárni ponúkajú vychýrené zákusky. Od grandhotela jazdí lanovka k rozhľadni Diana (5 km), odkiaľ uvidíte celé kúpele ako na dlani. Obľúbenými výletnými cieľmi v Karlových Varoch a ich okolí sú tiež Múzeum sklárne Moser (4 km), Múzeum Jana Bechera (2 km) a hrad Loket (15 km).

Počas zimy si pobyt v kúpeľnom meste môžete spestriť lyžovaním v neďalekých skiareáloch na Božom Dare (30 km), na Klínovci (32 km) alebo v Jáchymove (22 km).

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba Grey je vybavená pohodlnou manželskou posteľou, WiFi pripojením a tiež vlastnou kúpeľňou s uterákmi a kozmetickými potrebami.

Na čom si pochutnáte?

Každý deň pobytu zahájite raňajkami tak lahodnými, že sa ich nebudete vedieť dočkať. V ponuke raňajkového bufetu je napríklad vynikajúce domáce pečivo (koláče, chlieb, žemle a ďalšie), domáca marmeláda, kvalitné syry a údeniny, a tiež ovocie a zelenina z vlastnej záhradky.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je relaxačné štúdio, ktoré ponúka infrasaunu a profesionálne wellness procedúry ako masáže, zábaly či kozmetiku. Počas leta si môžete oddýchnuť pri vonkajšom bazéne na záhrade.

Niečo naviac

Personál hotela vám rád požičia vybavenie na ping-pong a bedminton.

Wellness Penzion Rainbow

Wellness Penzion Rainbow

Šeříková 92 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Zuzana Ullischová IČ: 12824216


+420 777 280 120

reservation@pensionrainbow.cz

Check In
od 17:00–18:30
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Detský kútik
Lyžiareň
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,9 km
Zastávka
0,4 km
Zjazdovka
20 km