Prežite pravé letné dobrodružstvo a vydajte sa do najväčšieho zábavného komplexu v Česku! S celodenným klasickým či rodinným vstupom si bohatý program a lákadlá v zábavnom parku Šikland užijete naplno. Vstup na atrakcie vám zabezpečia šikláky v cene vstupného, hlad zas zaženiete vďaka poukazom na stravu.

Nugety zlata v potoku, cválajúce kone a strelecké súboje nebojácnych kovbojov na pravé poludnie. Ani vy nedokážete odolať kúzlu divokého západu? Necestujte za ním na kraj sveta a zažite ho s celou rodinou len kúsok za hranicami v prvom westernovom mestečku v Česku s názvom Šiklův mlýn v zábavnom parku Šikland.

Zábava tu čaká na malých aj veľkých milovníkov westernu. V štýlovom kovbojskom mestečku si môžete každý deň (okrem pondelka) prehliadnuť celodenný program pozostávajúci z vystúpení a divadelných predstavení plných indiánov, kovbojov aj zvierat. Tí najmenší sa zas nebudú vedieť dočkať bohatého animačného programu.

Ešte viac zábavy si užijete vďaka miestnemu špeciálnemu platidlu - šiklákom, ktoré vám umožnia vstup na atrakcie podľa vášho výberu. Spolu s vašimi deťmi sa tak zabavíte pri lukostreľbe, ryžovaní zlata, hľadaní drahokamov, hode tomahavkom, jazde na koni či na elektrickom býkovi. Nevynechajte ani jazdu štýlovým vláčikom Union Pacific, riadenie modelu vláčika, skákací hrad alebo skúšku vašich zmyslov v zrkadlovom labyrinte.

Pokiaľ vás počas dňa prepadne hlad, doprajte si občerstvenie vďaka poukazu v cene balíčku. Doma vám zas fantastický Šiklův mlýn budú pripomínať suveníry so zľavou 10 %.