Raj odpočinku, golfu a prvotriednej gastronómie, tak presne to je Cihelny Golf & Wellness Resort ****. Užite si pobyt napríklad aj s celou rodinou a tešte sa na ubytovanie v luxusných izbách, skvelé pokrmy, relaxáciu v hotelovom wellness s bazénom, vírivkou, 4 saunami a relaxačnou zónou. Na svoje si prídu aj milovníci golfu, na tých tu čakajú zľavy na hru.

O ubytovaní

Cihelny Golf & Wellness Resort **** sa nachádza v nádhernej krajine CHKO Slavkovský les. Do Karlových Varov (10 km) je to pritom len pár minút jazdy autom, a tak si tu užijete aj pestré možnosti výletov a vyžitia. V tejto úžasnej oáze pokoja na vás čaká moderná wellness, delikátna gastronómia a špičkové golfové ihrisko.

Pokiaľ patríte k vyznávačom golfu, určite oceníte 18-jamkové profesionálne golfové ihrisko, ktoré sa rozprestiera priamo pred hotelom. Po značených turistických trasách sa môžete od rezortu vydať na prechádzku k prírodným pamiatkam Svatošské skály (3,4 km) a Moučné pytle (1,4 km), prípadne až na hrad Loket (10 km) s bohatými expozíciami vrátane múzea tortúry.

Takmer povinnou zastávkou počas pobytu sú Karlove Vary. Odporúčame prechádzku po kúpeľnej zóne (10 km), počas ktorej môžete ochutnávať karlovarské minerálne pramene. Krásny výhľad na kúpeľné mesto ponúka rozhľadňa Diana (8,8 km) a za návštevu stojí aj Sklárske múzeum Moser (7,5 km), Vianočný dom (7,8 km), Motýlí dom Papilonia (8,7 km) alebo múzeum Becherovky (9,4 km).

Skvelým výletným cieľom je tiež Jáchymov (33 km) s banským múzeom a zaujímavým náučným chodníkom o politických väzňoch v jáchymovských uránových baniach. Za krásami prírody sa vydajte na Božidarské rašeliniská (40 km). Cez tento unikátny mokraď vedú drevené chodníčky náučného chodníka a ide o jedinečný zážitok v akomkoľvek ročnom období.

Počas zimy môžete prekrásnu krajinu v okolí rezortu objavovať na bežkách, prípadne si pobyt spestriť lyžovaním v Ski areáli Plešivec (38 km) alebo Ski areáli Klínovec (45 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 36 izieb. Všetky sú priestranné, ladené do svetlých farieb a s dostatkom prirodzeného denného svetla. Každá izba má pohodlné manželské lôžko, satelitnú televíziu, WiFi pripojenie, telefón, trezor, minibar, župan, papuče, fén a vlastnú kúpeľňu so sprchou alebo vaňou. Z izieb je krásny výhľad do átria alebo na okolité lesy.

Na čom si pochutnáte?

Na prízemí rezortu je príjemná reštaurácia prepojená s barom, kde si okrem vynikajúceho jedla vychutnáte aj nádherné výhľady do prírody. Kvalita surovín je tu na prvom mieste, a tak si na svoje prídu aj tie najmaškrtnejšie jazýčky.

Každé ráno pobytu sa posilníte pri bohatých raňajkách vo forme bufetu. Tešte sa na pestrý výber studených aj teplých raňajkových pokrmov. Vyberať môžete z mnohých druhov prvotriednych údenín a syrov, čerstvého pečiva, párov a vajíčok na rôzne spôsoby. Pre milovníkov sladkých štartov dňa sú k dispozícii jogurty, mlieko, cereálie, čerstvé aj kompótované ovocie a niekoľko druhov domácich dezertov.

Počas dňa je možné prípadný hlad či chuť zahnať pokrmy z jedálneho lístka. Hostia s polpenziou zakončia každý deň pobytu lahodnou večerou, ktorá má podľa obsadenosti formu bufetu, alebo trojchodového servírovaného menu.

Kde budete relaxovať?

V úplne novom wellness Spa Academy rýchlo zabudnete na všetky starosti a posilníte svoje fyzické i duševné zdravie. Jeho súčasťou je veľký vnútorný bazén s vírivkou a krásnym výhľadom do okolitej zelene. Vyznávačov saunovania poteší, že sa môžu zohriať hneď v 4 typoch sáun – fínskej, bylinkovej, parnej a laconiu. Po ochladení v ochladzovacom bazéniku si oddýchnete v relaxačnej zóne alebo na slnečnej terase.

Pre ešte väčší relaxačný zážitok si môžete dopriať profesionálne masáže a ajurvédske procedúry. K dispozícii je aj malé fitness centrum.

Cestujete s deťmi?

O zábavu malých hostí sa postará vonkajšie ihrisko so šmykľavkou, hojdačkou, preliezkami a ďalšími atrakciami. V reštaurácii je pre malých hostí pripravené špeciálne detské menu.

Niečo naviac

Na svoje si prídu aj milovníci golfu. K rezortu patrí 18 jamkové ihrisko škótskeho typu a nájdete tu aj 9 jamkovú Golfovú akadémiu (ihrisko typu pitch & putt). Nechýba ani požičovňa vozíkov a palíc.

Cihelny Golf & Wellness Resort ****

Cihelny Golf & Wellness Resort ****

Cihelny 7 , Bečov nad Teplou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Cihelny Golf & Wellness Resort s.r.o. IČ: 01901371


+420 234 614 805

reservation4@axxoshotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 300 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
5,9 km
Zastávka
0,4 km