Doprajte si luxusný pobyt priamo v historickom centre Českého Krumlova. Luxusný Bellevue Hotel **** ponúka ubytovanie v štýlovej izbe Superior, bohaté raňajky formou bufetu a tiež relaxáciu v privátnej fínskej saune na 1 hodinu. Za príplatok si môžete dokúpiť klasickú alebo thajskú masáž.

O ubytovaní

Bellevue Hotel Český Krumlov **** ponúka unikátnu polohu priamo v srdci pamiatkovej zóny nádherného Českého Krumlova. Okolie hotela je pre svoju výnimočnú historickú hodnotu už od roku 1992 pamiatkou UNESCO. Najkrajšie miesta tohto jedinečného juhočeského mesta budete mať počas pobytu na dosah ruky.

Príjemnou prechádzkou dôjdete behom chvíľky k hradu a zámku Český Krumlov s ikonickou hradnou vežou (300 m). Potom môžete pokračovať do nádhernej zámockej záhrady (800 m) s letohrádkom Ballarie. Priamo pred letohrádkom je umiestnené slávne otáčavé hľadisko, ktoré je významnou letnou scénou Juhočeského divadla.

Cez Lazebnický most sa dostanete do Vnútorného mesta (300 m) tvoriaceho historické jadro Českého Krumlova. V spleti krivolakých stredovekých uličiek tu nájdete napríklad štvorcové námestie Svornosti, meštianske domy s impozantnými štítmi, múzeá, kaviarne i vychýrené stredoveké krčmy.

V Českom Krumlove môžete vidieť aj technickú raritu - grafitová baňa (1,5 km), kde si v hĺbke 70 m pod povrchom zeme prezriete, ako sa ťažila tuha a zveziete sa banským vláčikom. Obľúbenými turistickými cieľmi v okolí sú napríklad Vtáčí hrádok (2 km), zrúcanina hradu Dívčí kámen (14 km) či Chodník v korunách stromov (30 km). Ako na dlani uvidíte Český Krumlov a jeho okolie z rozhľadne Kleť (8 km). Vodná nádrž Lipno je skvelým miestom pre letné osvieženie pri kúpaní a užijete si tu aj veľa športov, bobovú dráhu a ďalšie radovánky. Počas zimy je možné si pobyt spestriť lyžovaním v Skiareáli Lipno (30 km) či Skiparku Frymburk (27 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v nadštandardnej izbe s výnimočným výhľadom na mesto a elegantným. Okrem pohodlnej postele je súčasťou vybavenia smart TV, WiFi pripojenie, trezor a pracovný stôl s telefónom. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa so sprchou alebo vaňou, fénom a kvalitnou kozmetikou značky L'Occitane.

  • Izby Superior majú rozlohu 14-18 m² a sú vybavené manželskou posteľou alebo 2 samostatnými jednolôžkami. Do izby je možné umiestniť detskú postieľku, na prístelku ale nie je miesto.

  • Izby Deluxe sú priestrannejšie (18-26 m²), vďaka tomu umožňujú tiež prístelku. Opäť je tu na výber medzi manželskou posteľou a oddelenými jednolôžkami, oproti variantu Superior navyše v izbe nájdete minibar, župany a papuče.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky sú základ dňa, a tak si každé ráno pochutnáte na bohatom raňajkovom bufete s pestrou ponukou teplých i studených pokrmov. Súčasťou hotela je tiež vychýrená reštaurácia Le Jardin s vínnou pivnicou a letnou terasou. Návšteva tejto reštaurácie je vďaka vycibrenej gastronómii a útulným priestorom vždy výnimočným zážitkom. Dokonalým miestom pre odpočinok aj zábavu je letná záhrada a lounge s ponukou vynikajúcich vín a koktailov.

Kde budete relaxovať?

Po dni strávenom objavovaním okúzľujúcich pamiatok príde zaiste vhod relax v privátnej fínskej saune alebo rozmaznávaní pod rukami skúsených masérov.

Bellevue Hotel Český Krumlov ****

Bellevue Hotel Český Krumlov ****

Latrán 77 , Český Krumlov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Bellevue Hotel Services, s.r.o. IČ: 09308644


380 720 111

info@bellevuehotels.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 200 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
100 m
Zastávka
0,4 km
Zjazdovka
14,5 km
Bežkovanie
8,7 km