Radi by ste spoznali Karlove Vary priamo z centra jeho historickej a kúpeľnej zóny, bezprostrednej blízkosti liečebných prameňov, veľkolepých kolonád a barokového kostola sv. Márie Magdalény? Potom rozhodne skúste Spa & Wellness Hotel Karlsbad Grande Madonna ****. Užijete si neobmedzené vstupy do sauny, vírivky a fitness centra. S 10 % zľavou si potom môžete objednať rôzne procedúry. Po celú dobu vás čaká aj chutná polpenzia vrátane nápojov.

Vedeli ste, že...?

Hotel má unikátnu polohu, stojí totiž v blízkosti spirituálneho centra Karlových Varov (pri Chráme sv. Márie Magdalény) a zároveň pri kúpeľnom centre (pri Vřídle). Jedinečný genius loci viedol práve k názvu hotela, ktorý odkazuje na Matku Božiu (Madonu).


O ubytovaní

V samom srdci historickej a kúpeľnej zóny Karlových Varov, len 100 m od najznámejšieho prameňa Vřídlo, nájdete luxusný štvorhviezdičkový Spa & Wellness Hotel Karlsbad Grande Madonna. Sám o sebe je skvelým, pokojným ubytovaním, kde vás budú rozmaznávať od prvej minúty príchodu, ale jeho poloha v bezprostrednej blízkosti liečebných prameňov, veľkolepých kolonád a barokového kostola sv. Márie Magdalény mu dodáva na exkluzivite. Ide tak o ideálne miesto pre revitalizujúce kúpeľné procedúry, a zároveň je to perfektný východiskový bod na poznávanie všetkých krás Karlových Varov.

Kde budete spať?

Ubytovanie vo Spa & Wellness Hotel Karlsbad Grande Madonna **** je skvelým zážitkom, nech už spíte v ktorejkoľvek izbe. Vo všetkých nájdete luxusné vybavenie, ktoré je navyše do detailov zladené pre váš skvelý pocit. LED TV, WiFi pripojenie, telefón, minibar, trezor, dáždnik, kúpeľňa s vaňou, toaletnými a kozmetickými prípravkami, uterákmi, županmi a papučami nechýba v žiadnom z izieb.

Izby Standard merajú 21-23 m² a sú s výhľadom na kostol alebo do pokojného dvora, niektoré majú aj balkón. K dispozícii je king size manželská posteľ alebo dve oddelené lôžka. V prípade potreby je možné doplniť 1 prístelku.

Izba Suite Standard, je priestrannejšia (41,7 m²), má samostatný obývací priestor s rozkladacou pohovkou, ktorú je možné využiť ako prístelku, a francúzsky balkón s výhľadom na kostol sv. Márie Magdalény. V spálni nájdete dvojlôžkovú twin posteľ, ktorú je možné rozdeliť na dve jednolôžkové postele. Televízia je iba v obývacej izbe, na požiadanie ale môžete dostať druhú aj do spálne.

Izba Suite s arkierom je ešte väčšia (44,6 m²) a v arkieri nájdete posedenie so stolíkom, chýba tu ale balkón. Aj tento apartmán má samostatnú obývaciu izbu s rozkladacou pohovkou a možnosťou prístelky. V spálni je opäť posteľ twin a je možno vyžiadať druhú televíziu.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou kúpeľného pobytu musí byť jednoznačne aj adekvátna, zdravá strava. A hotelová dvojposchodová Grande Restaurant sa vám o ňu rozhodne postará. Raňajky sa podávajú formou bufetu, prípadné ďalšie jedlá potom výberom z menu.

Súčasťou hotelového komplexu je aj prvotriedna, miestnymi obyvateľmi obľúbená reštaurácia U Křížovníků v podobe stredovekej krčmy Řádu Křižovníků. Pre príjemné posedenie nad kávou či čajom je potom hosťom k dispozícii hotelový lobby bar.

Kde budete relaxovať?

V Spa & Wellness si môžete užiť komplexné karlovarské kúpeľné liečenie pod lekárskym dohľadom vrátane mnohých ďalších liečebných, regeneračných, relaxačných a wellness procedúr. Úplným unikátom je fakt, že sa pre tieto procedúry využíva liečivá termálna voda priamo z neďalekého Vřídla (72 °C).

Spa & Wellness Hotel Karlsbad Grande Madonna ****

Spa & Wellness Hotel Karlsbad Grande Madonna ****

Moravská 2A , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ARISTOKRATY HOTELY s.r.o. IČ: 25237365


+420 353 169 500

reception@hotel-kgm.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 250 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 300 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Zastávka
0,5 km