Užite si krásu Karlových Varov s ubytovaním v Hoteli Romance ****, ktorý stojí priamo v historickom centre a naproti Vřídelní kolonáde. Okrem komfortných izieb sa tešte aj na raňajky formou bufetu, romantickú večeru pri sviečkach, zákusok s kávou či čajom a 10 % zľavu do hotelovej reštaurácie. Za poplatok si môžete užiť masáže priamo v hoteli.

O ubytovaní

Hotel Romance **** stojí priamo v kúpeľnom centre Karlových Varov na Tržnej kolonáde v nádhernej, zrekonštruovanej secesnej budove z roku 1899, napriek tomu však len pár krokov od kúpeľných lesov a očarujúcich vyhliadok. Len za 2 minúty sa dostanete k Zámockej i Vřídelnej kolonáde, do 10 minút ste v krásnych Dvořákových sadoch a za 15 minút na vyhliadke Jelení skok s úžasným výhľadom na celé Karlove Vary. Na dosah však budete mať aj všetky ďalšie lákadlá Karlových Varov – množstvo liečebných prameňov, rozhľadní, kostolov či Múzeum Jana Bechera. Ujsť si nenechajte ani návštevu miestnych kúpeľov, ktoré ponúkajú množstvo procedúr.

Kde budete spať?

V hoteli na vás čaká oddych v jednej zo 46 štýlovo vybavených izieb, každá izba sa pýši osobitým dizajnom. Vo všetkých nájdete okrem pohodlnej postele americkej značky KingKoil aj satelitnú LCD televíziu, telefón, čajový a kávový set, minibar, trezor a vlastnú kúpeľňu s vaňou alebo sprchou.

Izby Economy nájdete v zadnej časti hotela, na 1. poschodí a majú výhľad do svetlíka či na stenu, nie je do nich možné umiestniť prístelku. Veľkosť izby je 19-24 m².

Izby Standard sa nachádzajú v zadnej časti hotela na 2. a 3. poschodí, ponúkajú ale výhľad do dvora či zelene. Ubytujú 2 dospelých s možnosťou 1 prístelky (na vyžiadanie). Veľkosť izby je 19-27 m².

Izby Superior tiež ponúkajú možnosť prístelky (na vyžiadanie). Rozmerovo sú rovnaké ako izby Standard, navyše prešli rekonštrukciou a sú vybavené klimatizáciou. Umiestnené sú na 4. a 5. poschodí zadnej časti hotela s výhľadom do dvora či zelene.

Z izieb Exclusive si zase užijete výhľad priamo na kolonádu. Plocha 27-32 m² ponúka bohatý priestor pre 2 osoby a 1 prístelku (na vyžiadanie). Tieto izby nie sú klimatizované.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia Romance podáva výborné jedlá českej i medzinárodnej kuchyne od rána do večera. Tešte sa na raňajky formou bufetu, obedy a večere si zase môžete vybrať z jedálneho lístka. Najväčším lákadlom reštaurácie je jednoznačne krásna letná terasa (s kapacitou 30 miest) a výhľadom na Vřídelní kolonádu, Tržnú kolonádu a Zámockú vežu. Za pekného počasia si tu máte možnosť vychutnať ktorýkoľvek z ponúkaných pokrmov.

Kde budete relaxovať?

V hoteli si môžete užiť masáže každého druhu.

Hotel Romance ****

Hotel Romance ****

Tržiště 384/37 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
FIBRO, spol. s r.o IČ: 61325571


+420 353 222 646

recepce@hotelromance.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 375 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 250 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
100 m
Vzdialenosť od kúpeľov
1,2 km
Zastávka
0,2 km