Vydajte sa na odpočinkový pobyt do Karlových Varov a ubytujte sa v Parkhotel Humboldt **** s komfortnými izbami, polpenziou a tiež vstupom do wellness (bazén, vírivka, sauny). Čakajú vás aj 3 relaxačné procedúry - kúpeľ, čiastočná masáž a parafínový zábal.

O ubytovaní

Parkhotel Humboldt **** sa nachádza s samotnom srdci Karlových Varov v tesnej blízkosti slávnych kolonád a horúcich prameňov. Priamo pred hotelom leží park Dvořákove sady, kde môžete nerušene relaxovať. Pozdĺž brehov rieky Teplá sa behom pár minút chôdze dostanete na Mlýnské nábrežie (300 m), po ktorom cez Mlýnsku kolonádu (600 m) a Tržnú kolonádu (800 m) dôjde až na najznámejšiu Vřídelní kolonádu s prameňom Vřídlo (1 km). Ľahko sa dostanete tiež na Sovovu cestu (800 m), ktorá vás zavedie na tie najkrajšie vyhliadky, odkiaľ uvidíte Karlove Vary ako na dlani. Prekrásne panorámy uvidíte z rozhľadne Diana (2,5 km), z vyhliadky Jelení skok (1,4 km) či z vyhliadky Karla IV. (2,5 km). Pri návšteve Karlových Varov by ste rozhodne nemali minúť pôsobivú budovu Grandhotela Pupp (1 km). Obľúbené je tiež sklárske múzeum Moser (4 km) a Múzeum Jana Bechera (900 m).

Kde budete spať?

Izba Economy (18-20 m2) ponúka ubytovanie pre páry a poskytuje výhľad na pokojné nádvorie či rieku Teplá. Vybavená je manželskou posteľou, satelitnou televíziou, WiFi pripojením, trezorom, minibarom a písacím stolom. Vďaka zvukotesným oknám nebude váš spánok nič rušiť. Samozrejmosťou je aj kúpeľňa so sprchovacím kútom, bidetom a fénom.

Izba Comfort (27-30 m2) je priestrannejšia, ponúka tak možnosť dvojlôžkovej postele aj oddelených postelí (tzv. twin) a tiež jednu prístelku. Výhľad budete mať na nádvorí alebo na rieku a užijete si ho o to viac, pretože niektoré izby Comfort majú aj balkón.

Izby Deluxe (34-35 m2) sú najluxusnejšie a najpriestrannejšie. Umiestniť do nich možno prístelku či detskú postieľku, niektoré majú taktiež balkón s výhľadom na centrum mesta, nádvorie či rieku. V kúpeľni nájdete sprchovací kút či vaňu.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je klimatizovaná a v historickom štýle vybavená reštaurácie Alexandr. Jej súčasťou je terasa s jedinečným výhľadom na centrum mesta a rieku Teplá. Podávajú sa tu predovšetkým ľahké a čerstvé jedlá vrátane bezlepkových a vegetariánskych úprav. Raňajky sa podávajú formu bufetu s ponukou teplých i studených jedál. Večera má podobu servírovaného menu alebo bohatého bufetu. Príjemné posedenie nájdete v priestoroch Lobby baru, kde sú po celý deň k dispozícii vybranej kávy, aromatické vína a ďalšie občerstvenie.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness centre sa nachádza fínska a parná sauna, bazén a vírivka. Širokú škálu kúpeľných liečebných procedúr pre relaxáciu, posilnenie imunitného systému a zdravie ponúka balneo centrum. Dopriať si tu môžete napríklad masáže, kúpele, zábaly, oxygenoterapiu a mnoho ďalšieho.

Niečo naviac

Priamo v hoteli je možné za poplatok zapožičanie bicyklov, na ktorých môžete spoznávať krásy Karlových Varov aj okolia.

Parkhotel Humboldt ****

Parkhotel Humboldt ****

Zahradní 803/27 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HOTELIS s.r.o. IČ: 09365508


+420 355 323 105

reservation.humboldt@hotelis.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 360 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za poplatok 450 Kč/deň (nutné rezervovať vopred)

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Požičovňa bicyklov
Minibar
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,6 km
Zastávka
0,3 km