Vydajte sa na pobyt, ktorý si užije celá rodina! Na južnej Morave neďaleko Národného parku Podyjí nájdete mlyn, teda skôr Baby Mlýn. Čakajú tu na vás pohodlné rodinné izby či apartmány, chutná polpenzia, ale predovšetkým skvelé wellness, do ktorého budete mať každý deň privátny vstup – bazén, vírivka, sauna. Deti určite nadchne aj herňa a pre tie menšie je pripravené aj vybavenie ako detská postieľka, detské stoličky a pod. Dve deti do 18 rokov majú celý pobyt vrátane prístelky, polpenzie a wellness zadarmo!

O ubytovaní

Rodinný hotel Baby Mlýn ponúka jedinečnú možnosť ubytovania v priestoroch zrekonštruovaného starého mlyna. Polohou aj zázemím ide o dokonalé miesto na nezabudnuteľnú rodinnú dovolenku. Baby Mlýn nájdete v malebnom mestečku Vranov nad Dyjí neďaleko brehu rieky, odkiaľ je nádherný výhľad na protiľahlý breh, ktorému dominuje impozantný rozprávkový zámok na vysokej skale. Za horúcich letných dní sa môžete osviežiť pri priehrade Vranov (3 km), na ktorej brehoch je veľa pláží, romantických zákutí i možností športovania. Dovolenku si môžete spestriť aj rybolovom alebo vyhliadkovou plavbou.

K zámku Vranov nad Dyjí (1 km) sa dostanete krátkou pešou prechádzkou. Okrem prehliadky zámockých interiérov stihnete navštíviť aj terasovité záhrady na južných svahoch, prípadne sa pokochať výhľadom z mnohých okolitých vyhliadok, ako je napríklad Hallamasskova vyhliadka (1 km), vyhliadka Tanečnice (1,5 km) a mnoho ďalších. Ďalšími obľúbenými turistickými cieľmi v okolí sú napríklad Felicitina studnička s kaplnkou (1,5 km), Pevnostné múzeum Vranov (2 km), zámok Uherčice (20 km) a hrad Bítov (14 km).

Za návštevu stojí aj neďaleké starobylé mesto Znojmo (20 km), v ktorom môžete obdivovať mohutné stredoveké hradby, navštíviť Znojemský hrad (21 km) a Lúcky kláštor (23 km) či absolvovať exkurziu do znojemského podzemia (21). Milovníci vína by sa mali vydať do Modrých pivníc v Novom Šaldorfe (26 km), pretože tamojšia pivničná ulička patrí k vôbec najkrajším na Morave.

Kde budete spať?

Rodinná izba je ideálna pre rodiny až s 2 deťmi. Jej súčasťou sú vlastná kúpeľňa s vaňou aj fénom a kuchynka s chladničkou, rýchlovarnou kanvicou, mikrovlnnou rúrou, varnou doskou, potrebným riadom, jedálenským stolom s posedením a detskou jedálenskou stoličkou. Izba má krásny výhľad na údolie rieky Dyje a je v nej k dispozícii WiFi pripojenie, televízia a klimatizácia.

Priestranný apartmán je vybavený totožne, len je priestrannejší a ideálny pre rodiny až so 4 deťmi. V izbách ani apartmánoch nechýbajú detaily ako detské poistky na zásuvkách, bezpečnostné zábrany, jedálenská stolička, stolné hry, DVD a hudba pre deti.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii na vás každé ráno budú čakať bohaté bufetové raňajky pripravené z kvalitných lokálnych surovín. Počas dňa je možné objednávať pokrmy zo stáleho jedálneho lístka. Večera majú podobu dvojchodového menu.

Kde budete relaxovať?

Tešte sa na netradičné wellness v prostredí mlyna. Oddýchnete si tu vo vírivke, fínskej saune či vyhrievanom bazéniku. Celé wellness je tvorené tak, aby sa tu páčilo predovšetkým deťom. K dispozícii je aj vonkajší bazén so slanou vodou a odpočinkovou zónou s lehátkami. Pokiaľ zatúžite po ešte väčšej dávke relaxácie, využite možnosť profesionálnych masáží.

Cestujete s deťmi?

Hotel disponuje skvelým zázemím pre malých hostí. K dispozícii je tu parádne vybavená herňa. Príjemným miestom pre detské hry je tiež vonkajší dvorček, ktorý je vybavený hojdačkami, šmykľavkou a domčekom.

Vybavenie pre deti na zapožičanie zdarma - detská postieľka, vanička, podložka do vane, sedátko do vane, prebaľovacia podložka, nočník, stúpadlo, ohrievadlo fľašiek, chodítko, detská deka, podbradníky, baby lyžičky. Za drobný príplatok je možné zapožičať krosnu/nosič, športový kočík, detskú vysielačku, alebo zakúpiť fľaštičky, cumlíky či vlhčené obrúsky.

Niečo naviac

Počas pobytu si môžu hostia v hotelovej knižnici zapožičať tituly z pestrej škály rôznych žánrov.

Baby Mlýn

Baby Mlýn

Mlýnská 57, Vranov nad Dyjí , Vranov nad Dyjí
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Vladimír Röss IČ: 68655436


+420 777 886 206

info@babyhotelvranov.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od jazera
3 km
Zastávka
50 m