Túžite po horskom vzduchu a pokoji? Ubytujte sa v Hoteli U Studánky s polpenziou uprostred Moravskoslezských Beskýd. Okolo rodinného hotela v Hornej Lomnej vedie mnoho turistických trás, na dosah sú aj ski areály. Zábavu a relax si ale užijete aj priamo v hoteli. Tešiť sa môžete napríklad na vírivku či saunu a taktiež na masáž. Čaká vás aj chutná polpenzia a welcome drink.

O ubytovaní

Beskydské hrebene sú popretkávané turistickými i cyklistickými chodníkmi a nabádajú k aktívnemu odpočinku. Neďaleko hraníc so Slovenskom (19 km) v dedinke Horní Lomná objavíte rodinný Hotel U Studánky ***, v ktorom môžete po výletoch do beskydských lesov relaxovať aj vo wellness. Okrem nádhernej beskydskej prírody v okolí sa môžete vydať k Studničke Salajka (20 m) na Křížovú cestu (350 m) či Kostolu Povýšení sv. Kříže (350 m). Najnavštevovanejším unikátom je prales Mionší (1,9 km). V zime si tu zalyžujete na jednej z mnohých zjazdoviek, najbližšia je Přelač cca 2,5 km.

Kde budete spať?

Izby sú jednoducho, ale účelne vybavené prevažne dreveným nábytkom a kobercami. K dispozícii vám bude vlastná kúpeľňa a balkón s posedením a výhľadom do upokojujúce prírody.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii vás ráno budú čakať raňajky formou bufetu a večeru si budete môcť vybrať z 3 - 5 jedál. Kuchári si po predchádzajúcej dohode hravo poradia aj s vašimi požiadavkami na diétnu alebo bezlepkovú stravu.

Hotel U Studánky ***

Hotel U Studánky ***

Horní Lomná 178 , Horní Lomná
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
DalSmet s.r.o. IČ: 04786076


+ 420 734 443 685

info@hotelustudanky.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,5 km
Aquapark
35 km
Zjazdovka
14 km