Luxusnejšie to už nejde! Hotel Carlsbad Plaza ***** sa môže pýšiť najvyššou medzinárodnou certifikáciou, a to 5* Superior. Tešiť sa tu môžete na prepychové izby, 2 štýlové reštaurácie, 4 bary, ponuku viac ako 250 procedúr a na parádne wellness centrum s rozlohou cez 3 500 m², v ktorom nechýba 7 druhov sáun či 5 bazénov. V cene pobytu máte aj raňajky formou bufetu a aromu kúpeľ.

O ubytovaní

Hotel Carlsbad Plaza ***** Superior je luxusný, kúpeľný Medical Spa & Wellness hotel situovaný v tesnej blízkosti preslávených kúpeľných kolonád Karlových Varov (500 m od Tržní, 600 m od Vřídelní kolonády) i ďalších karlovarských pamiatok (prameň Vřídlo 400 m, vyhliadka Jelení skok 400 m) . V historických budovách pochádzajúcich z 18. storočia hotel ponúka výnimočný komfort kombinovaný s luxusom päťhviezdičkového hotela.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe Comfort plus. Izby sú vybavené pohodlným lôžkom s kvalitnou posteľnou bielizňou, talianskym nábytkom, prepychovými doplnkami a samozrejmosťou je tiež LCD televízor, WiFi pripojenie, klimatizácia, trezor, minibar, set na prípravu kávy a čaju aj vlastná kúpeľňa so sprchou či vaňou. Čaká vás aj vankúšového menu, z ktorého si zvolíte ideálny vankúš, alebo napríklad luxusná kozmetika. Všetky izby majú výhľad do pokojnej záhrady, niektoré disponujú aj balkónom alebo terasou.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela sú 2 reštaurácie a bary. #ID Bar & Restaurant poteší aj tých najväčších gurmánov, okrem vynikajúcich pokrmov si tu užijete aj skvelé drinky. Sorrento Grand Buffet vás každé ráno poteší raňajkami formou bufetu, ale zájsť sem počas dňa môžete aj na obed či večeru. Pokiaľ si chcete radšej užiť elegantné prostredie a vychutnať si kávu s dezertom, je tu pre vás Bon Soir Café.

Kde budete relaxovať?

Priamo v hoteli nájdete skvostné Wellnessland Alt Karlsbad, ktoré ponúka 7 druhov sáun a 5 rôznych bazénov - to všetko na neuveriteľnej ploche 3 500 m². Tešiť sa tak môžete na tepidárium, soľnú saunu, bylinnú saunu, fínsku saunu, ruskú saunu, turecký parný kúpeľ a laconium. K tomu tiež na bazén s protiprúdom, anatomický bazénik s vírivkami, bazénik s minerálnou vodou, japonský akupresúrny bazénik a whirlpool. Nechýba ani relaxačná miestnosť s vyhrievanými lôžkami či Fit Bar s čajmi zadarmo či džúsmi s čerstvého ovocia (za príplatok)

Hotel ponúka jedinečný koncept liečby, ktorý vyžíva tradičné procedúry a prírodnú minerálnu termálnu vodu, viac ako 250 procedúr. Za tými zavítajte do Medical Spa.

Hotel Carlsbad Plaza *****

Hotel Carlsbad Plaza *****

Mariánskolázeňská 25 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
EDEN GROUP a.s. IČ: 26340062


+420 777 258 838

reservation@edengroup.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 1 200 Kč/noc - Povinná vratná kaucia 300 € pre prípadné škody
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 600 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Fitness
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2,2 km
Zastávka
60 m