Penzión Ibex nájdete v obci Kozlovice v predhorí Beskýd. Na dosah budete mať Pustevny, rozhľadne aj Satinské vodopády. V lete si tu užijete turistiky, v zime zase lyžovanie a celoročne potom relaxáciu v privátnom wellness centre s vírivkou a saunami. V cene pobytu sú aj raňajky a zľava na pohonné hmoty.

O ubytovaní

Penzión Ibex nájdete v moravskosliezskych Kozloviciach, ktoré vás nadchnú valašskou kultúrou. Priamo v obci môžete navštíviť areál Fojtství s pivovarom a múzeom Obecnej školy (1,2 km), areál Na Mlýně so skanzenom (550 m) alebo kozlovický ranč (800 m) s výučbou jazdy na koni pre dospelých aj deti.

Tiež okolitá krajina má čo ponúknuť, vydať sa môžete na pešiu cestu Janáčkov chodníček (3,7 km) alebo Hradný vrch (3,2 km), ktorý vás dovedie až k hradu Hukvaldy (5,6 km). Vyraziť môžete aj na cyklistický výlet Okolo Ondřejníka (9 km), rodiny s deťmi zase určite ocenia neďalekú oboru s lesnou zverou (3,6 km).

Na dlhšie výlety sa hodí mesto Kopřivnice s Technickým múzeom Tatra (10 km), historické mestečko Štramberk (13 km), ktoré je známou pamiatkovou rezerváciou, alebo obľúbený Nový Jičín (25 km) s malebným námestím lemovaným historickým podlubím.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortných dvojlôžkových izbách vybavených novým masívnym nábytkom v sedliackom štýle. Okrem pohodlnej postele nájdete v každej izbe aj televíziu, stôl so stoličkami, malú chladničku a WiFi pripojenie. Izby majú vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky si môžete objednať priamo v penzióne, obed a večeru vám potom pripravia v niektorej z miestnych krčmičiek. Napríklad Valašský pivovar a hostinec Kozlovice má v ponuke okrem lokálnych špecialít aj výber vlastných pív. Pochutnáte si aj v reštaurácii Na Mlýně, kde môžete pri peknom počasí využiť vonkajšie posedenie a vybrať si z ponuky čerstvo grilovaných jedál.

Kde budete relaxovať?

Na oddych vám poslúži privátne wellness centrum. To zahŕňa vírivú vaňu, fínsku saunu, bylinkovú saunu, parnú saunu, ochladzovací box a oddychovú zónu. Je možný aj súkromný prenájom pre dokonalú relaxáciu vo dvojici alebo vo väčšej skupine ľudí (max. 6).

Cestujete s deťmi?

Kozlovice a okolie sú perfektným prostredím pre deti, v ktorom sa môžu dostať viac do kontaktu s prírodou. Na kozlovickom ranči sa prevezú na koni či na poníkovi, v obore Hukvaldy uvidia lesnú zver a staršie deti zabavia aj náučné chodníky či návšteva múzeí.

Penzion Ibex

Penzion Ibex

Měrkovice 777 , Kozlovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Dušan Vinklar IČ: 11183381


777 125 370

kozlovicecs@seznam.cz

Check In
14:00 - 19:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
100 m
Aquapark
10,4 km
Zjazdovka
6,5 km