Patríte medzi vyznávačov aktívnej dovolenky a počas pobytu sa nechcete nudiť ani minútu? Potom sa vydajte do Wellness Hotel Bozeňov *** stojaceho približne 40 km od Olomouca, kde na vás okrem pohodlného ubytovania a lahodnej polpenzie čaká aj veľký športový areál s nekonečnými možnosťami vyžitia. Ani aktívna dovolenka sa však nezaobíde bez odpočinku, ktorý si užijete v modernom wellness s vírivkou a saunami.

O ubytovaní

Wellness Hotel Bozeňov *** sa nachádza v nádhernej prírode podhorí Jeseníkov. So svojou výnimočne širokou ponukou športového vyžitia je ideálny pre všetkých vyznávačov aktívnej dovolenky.

Areál hotela leží v prekrásnom údolí a ponúka pestrú škálu aktivít v srdci prírody. Nájdete tu multifunkčné športové ihrisko aj adrenalín park s lezeckou vežou, bungee trampolínou, minigolfom, požičovňou kolobežiek i strelnicou. Deti si užijú veľa zábavy na zážitkovom chodníku s mnohými zaujímavými aktivitami s dĺžkou 1,8 km. Dokonalým miestom na vodné radovánky aj romantické prechádzky sú dve neďaleké priehrady: Na Jahodnej (400 m) a Horná nádrž (1,5 km).

Početné turistické a cyklistické trasy vás zavedú k atraktívnym výletným cieľom, ako je hrad Mírov (7 km), zrúcanina hradu Brníčko (19 km), rozhľadňa Humenec (8,6 km) alebo zámok Úsov (23 km), kde si môžete prehliadnuť výstavu lovecko-lesníckeho múzea.

Zábřežsko je so svojím mierne kopcovitým terénom ideálne pre cykloturistiku. Rozmanitá a členitá krajina ponúka ako možnosti na rodinné vychádzky, tak aj trasy pre zdatných športovcov. Oblasťou prechádza diaľková cyklotrasa 51 (Moravský chodník) a regionálna cyklotrasa 521 z Moravskej Třebovej do Štítov, ktorá vedie malebným údolím riečky Březná.

Skvelým cieľom výletu je neďaleké mesto Zábřeh (8,6 km), ktorého starobylým centrom vás prevedie Welzelova chodník pripomínajúca na najznámejšieho rodáka - cestovateľa a dobrodruha Jána Eskymo Welzla. Pokiaľ vás jeho príbeh zaujme, v historickom dome Pod Podloubím je mu venovaná celá expozícia. Za videnie stoja tiež pôvabné interiéry zámku Skalička (8,7 km) a renesančná tvrda Krištofa Hubercka v Nemili (6,2 km). Milovníkom adrenalínu odporúčame výlet do Acrobat parku Štíty (25 km), ktorý patrí k najväčším a najmodernejším svetovým letným tréningovým areálom pre freestyle ski a snowboard.

Ak dávate predsa len prednosť snehu, spestrite si zimný pobyt lyžovaním v Ski rezorte Buková hora (33 km), Lyžiarskom areáli Zborov (20 km) alebo Ski areáli Panorama (27 km).

Kde budete spať?

V areáli nie je dostupný mobilný signál, a tak je toto miesto ideálne pre digitálny detox uprostred krásnej prírody v blízkosti Jeseníkov. Od civilizácie však odrezaní nebudete vďaka WiFi pripojeniu po celom areáli a pevným linkám na všetkých izbách.

Dvojlôžková izba s vlastnou kúpeľňou (15 m²) je vybavená manželskou posteľou, televíziou, WiFi pripojením a fénom.

Trojlôžková izba s vlastnou kúpeľňou (15 m²) je vybavená manželskou posteľou, jednolôžkom, televíziou, WiFi pripojením a fénom.

Rodinná izba s vlastnou kúpeľňou (20 m²) je vybavená manželskou posteľou, dvomi jednolôžkami, televíziou, WiFi pripojením a fénom.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnom prostredí reštaurácie Bozeňov si pochutnáte na modernej kuchyni pripravenej z kvalitných a čerstvých surovín. Každé ráno sa posilníte výdatnými raňajkami v bufetovej, alebo servírovanej forme (podľa obsadenosti hotela). Cez deň je možné objednávať pokrmy zo stálej či sezónnej ponuky. V rámci polpenzie čaká na hostí aj bufetová, alebo servírovaná večera (opäť podľa obsadenosti). Záleží len na vás, či budete stolovať v modernom interiéri, alebo dáte prednosť letnej terase.

Kde budete relaxovať?

Okrem nádhernej prírody vás počas pobytu nabije energiou aj útulné a nádherne prevoňané wellness centrum. Relaxovať tu môžete vo fínskej či parnej saune, na vodných posteliach a vo vonkajšej vírivke, odkiaľ sa vám zaručene nebude chcieť odísť. Súčasťou je aj ochladzovací bazénik a odpočinková zóna.

Alebo si doprajete rozmaznávanie v podobe masáží, telových zábalov, rituálov a peelingov?

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je pripravené detské ihrisko s domčekom, šmykľavkou a pieskoviskom.

Niečo naviac

Areál hotela je doslova športovým rajom. Zahrať si môžete napríklad minigolf a ďalej tu nájdete zázemie pre futbal, tenis, nohejbal, beach volejbal a stolný tenis. Súčasťou hotelového adrenalín parku je požičovňa kolobežiek, lezecká veža, strelnica a trampolína. Na recepcii vám radi zapožičajú aj skákacie topánky alebo pétanque.

Wellness Hotel Bozeňov ***

Wellness Hotel Bozeňov ***

Dolní Bušínov 146 , Zábřeh
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
RKJ RELAX s.r.o. IČ: 29461910


583 411 299

recepce@bozenov.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
0,3 km
Zastávka
100 m
Zjazdovka
31 km