Užite si luxusný pobyt priamo v centre Mariánskych Lázní len pár krokov od Hlavnej kolonády a Spievajúcej fontány. Tešte sa na komfortné izby Standard, raňajky formou bufetu a večere so 4 chodmi. Denne si užijete aj vstup do bazéna. Za príplatok si môžete dokúpiť rôzne procedúry v partnerskom Hoteli Sun Palace Spa & Wellness.

O ubytovaní

Hotel Belvedere Spa & Wellness **** je právom považovaný za jednu z najkrajších budov v Mariánskych Lázňach. Je umiestnený priamo v centre mesta len pár krokov od Hlavnej kolonády (30 m), Spievajúcej fontány (50 m) a Rímskych kúpeľov. Všetky skvelé miesta tak budete mať na dosah.

Určite sa vydajte aj na Kolonádu Karolíninho a Rudolfovho prameňa (250 m) a Kolonádu Ferdinandovho prameňa (2 km). Počas prechádzky sa dostanete aj na Rozhľadňu Hamelika (2,4 km) či k Parku Boheminium (3 km), pri ktorom sa nachádza aj obora Hvozd s danielmi. V zime vás zase nadchne Skiareál Mariánky (700 m).

Pokiaľ zatúžite po výlete mimo Mariánske Lázne, odporúčame zámok Kynžvart (12 km), hrad Kynžvart (12 km), Kladské rašeliniská (10 km), Bečov nad Teplou (21 km) či CHKO Slavkovský les.

Kde budete spať?

Hotel disponuje celkom 15 dvojlôžkovými izbami Standard, ktoré sú vybavené štýlovým kúpeľným nábytkom. Samozrejmosťou je pohodlná posteľ, posedenie, písací stôl so stoličkou, satelitná televízia, telefón, WiFi pripojenie, trezor a minibar. V kúpeľni sa nachádza sprcha či vaňa, nechýbajú ani kozmetické zrkadlá, fén na vlasy a tiež župan s papučami. Z izby je krásny výhľad na kolonádu a Spievajúcu fontánu.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia hotela je otvorená každé ráno a podávajú sa tu raňajky formou bufetu s bohatým výberom. Čas podávania je od 7:30 do 10:00 hodín. Pri večeri si zase pochutnáte na 4 chodoch - na polievke, hlavnom jedle, dezerte a bohatom zeleninovom bufete.

Kde budete relaxovať?

Za relaxáciou sa vydajte do hotelového vnútorného bazénu, kde si dokonale oddýchnete od všedných starostí.

Hotel Belvedere Spa & Wellness ****

Hotel Belvedere Spa & Wellness ****

Goethovo náměstí 16/1 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Belvedere Spa & Wellness s.r.o. IČ: 14189747


+420 234 614 809

reservation1@axxoshotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 250 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,4 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
0,5 km