Vypravte sa na parádnu aktívnu dovolenku do Jeseníkov. Penzión Pepovka ponúka ubytovanie aj pre rodiny s deťmi. Pochutnáte si na polpenzii a užijete si oddych v privátnom wellness s vírivkou a saunou. Celoročne je navyše otvorený bazén s morskou vodou. V okolí je mnoho atrakcií, ski areálov a zaujímavých miest.

O ubytovaní

Horský Penzión Pepovka sa nachádza v CHKO Hrubý Jeseník. Z tohto tichého miesta s výnimočnou atmosférou obklopeného prírodou budete mať na dosah všetky krásy Jeseníkov. Len 400 metrov od penziónu sa nachádza lyžiarsky svah Filipovice, ktorý oceníte najmä v zime. Náročnejší lyžiari potom môžu vyskúšať Lyžiarsky areál Červenohorské sedlo (6,9 km) s 12 zjazdovkami rôznej náročnosti vrátane kilometrovej freeridovej čiernej trate.

Aktívneho pohybu sa nemusíte vzdať ani v teplejších mesiacoch. Veľkí aj malí dobrodruhovia sa môžu tešiť na Adrenalínový park Jeseníky (17,4 km) s lanovým centrom, lukostreľbou, paintballom, adrenalínovou vežou, obrou hojdačkou a ďalšími atrakciami. Hneď vedľa sa nachádza Ranč Orel, kde si môžete vyskúšať jazdu na koni, a tiež sa môžete ísť schladiť do Jeseníka (11 km) na miestne kúpalisko s veľkými bazénmi a vodnými atrakciami.

Samozrejme, budete mať aj veľa možností na výlety. Vydajte sa za relaxáciou k Pamätníku obetiam čarodejníckych procesov (1,3 km) alebo do Priessnitzových kúpeľov (2,9 km). Prejdite sa po zaujímavých náučných chodníkoch - Náučný chodník Velká Kotlina, chodník Se Skřítkem okolím Pradědu a ďalšie. Nevynechajte ani čarovný Rejvíz (20,8 km) s Veľkým mechovým jazerom - najväčším moravským rašeliniskom. Skúsenejší turisti si určite radi vyšliapu na Praděd (24,2 km).

Kde budete spať?

Penzión ponúka ubytovanie v moderných izbách s novým nábytkom a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom, WC a sušičom vlasov. K vybaveniu patria masívne postele s kvalitnými matracmi, zvukotesné dvere, LCD TV a WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

V miestnej reštaurácii si môžete vychutnať poctivú českú kuchyňu pripravenú z kvalitných surovín. V letných mesiacoch je k dispozícii aj záhrada s detským ihriskom. Pre malých stravníkov sú k dispozícii aj detské stoličky na prenájom.

Kde budete relaxovať?

Hostia môžu relaxovať v súkromnom wellness centre. Čaká na vás horúca vaňa, fínska sauna a infračervená sauna. Celoročne je otvorený vyhrievaný krytý bazén so slanou vodou (30 °C). A ak sa chcete naozaj rozmaznávať, objednajte si relaxačnú masáž.

Cestujete s deťmi?

Deti sa tu rozhodne nebudú nudiť! Počas celého pobytu majú k dispozícii ihrisko s pieskoviskom, šmýkačkou a trampolínou, ako aj detský kútik s premietaním rozprávok.

Niečo naviac

Využívať môžete aj spoločenskú miestnosť s krbom a premietaním, terč na šípky, futbalové tenisové ihrisko a viacúčelové ihrisko.

Penzion Pepovka

Penzion Pepovka

Filipovice 8 , Bělá pod Pradědem
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Vision Travel s.r.o. IČ: 03350711


+420 603 880 888

info@pepovka.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
14 km
Zastávka
0,7 km
Zjazdovka
0,4 km
Bežkovanie
0,4 km