Planet Prague Hotel **** ponúka štýlové ubytovanie kúsok od Starého Mesta. Pražský orloj na Staromestskom námestí je odtiaľ iba 17 minút pešo. V cene sú výdatné talianske raňajky, lahodná káva a fľaša vína.

O ubytovaní

Planet Prague Hotel **** sa nachádza v Novom Meste a je ideálnym východiskovým bodom na objavovanie českej metropoly. Všetky pamätihodnosti sú dostupné počas očarujúcej prechádzky malebnými uličkami, alebo hromadnou dopravou. Doslova za domom nájdete Jeruzalémsku synagógu (1,1 km), Staromestské námestie s orlojom (1,4 km), Václavské námestie (1,5 km) či Karlov most (2 km). Poznanie histórie a kultúry vám potom sprostredkuje Národné múzeum (1,8 km) a Národné divadlo (2,3 km). K vzdialenejším destináciám sa dostanete cez stanicu Florenc (električky, metro linky B a C), ktorá leží v tesnej blízkosti hotela.

Kde budete spať?

Izba Standard ubytuje dve osoby a je dostupná v dvoch variantoch – s manželskou posteľou alebo s dvoma oddelenými lôžkami. Vo vybavení nájdete LCD televíziu, trezor aj WiFi. Ďalej je izba vybavená chladničkou, varnou kanvicou a kávovarom Nespresso. Maximálne pohodlie zaručuje vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a fénom. Na zozname zariadení figuruje aj klimatizácia.

Izba Superior ponúka manželskú posteľ pre dve osoby a možnosť prístelky až pre dve deti na rozkladacej pohovke. Ďalšie vybavenie je totožné s izbou Standard. Môžete si teda dopriať lahodnú kávu Nespresso alebo si užiť pokojný večer pri televízii.

Posledným variantom je luxusný Apartmán s terasou. Rovnako ako verzia Superior ubytuje aj táto izba dve osoby a disponuje rozkladacou pohovkou s možnosťou dvoch prísteliek. Hlavnou dominantou apartmánu je bezpochyby nádherná priestorná terasa s výhľadom na matku miest - Prahu.

Na čom si pochutnáte?

Potulky Prahou vyžadujú veľké množstvo energie, a preto je potrebné začať deň výdatnými raňajkami. O najdôležitejšie jedlo dňa sa stará talianska reštaurácia Amano, ktorá je vzdialená 100 m od hotela. Raňajky sú formou bohatého bufetu.

Hotel Planet Prague ****

Hotel Planet Prague ****

Těšnov 1163/5, okres Hlavní město Praha , Praha
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Stay In Touch s.r.o. IČ: 07817665


+420 724 665 603

info@planetprague.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 750 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,4 km
Zastávka
65 m
Aquapark
21 km