Zažite Karlove Vary v štýlovom apartmáne Derby Apart KVary ***. V izbe vás bude čakať fľaša sektu a chutné raňajky vám budú spríjemňovať rána. Relaxovať môžete v Alžbětiných lázňach SPA 5, alebo môžete vyraziť na Mlýnskú kolonádu.

O ubytovaní

Hotel Derby Apart KVary *** stojí v blízkosti Alžbětiných lázní (0,1 km). Táto lokácia je pre objavovanie jedného zo „Slávnych kúpeľných miest Európy“ UNESCO úplne ideálna. Karlove Vary sú bohaté na typickú kúpeľnú architektúru a oplývajú jedinečným géniom loci.

Prechádzkou okolo rieky Teplej je možné postupne navštíviť niekoľko významných kúpeľných pamiatok. Krokom môžete dôjsť tiež k elegantnej liatinovej Sadovej kolonáde (0,7 km). Objekt bol otvorený v roku 1881 a chráni jeden z mnohých prírodných prameňov v Karlových Varoch.

O pár metrov ďalej sa nachádza kúpeľné centrum mesta a nemenej slávna Mlýnská kolonáda (1,1 km). Bola postavená v pseudoreneančnom slohu na mieste bývalých kúpeľov koncom 19. storočia a jej popularita trvá dodnes. Budova sa zároveň chváli titulom najväčšej karlovarskej kolonády.

V samom srdci centra leží Tržná kolonáda (1,3 km), ktorá vznikla na pozostatkoch najstarších karlovarských kúpeľov. Podľa legendy si práve pri tomto žriedle liečil končatiny samotný Karol IV.

Najnovšia Vřídelní kolonáda (1,5 km) vyrástla okolo obľúbeného minerálneho prameňa až v 70. rokoch.

Pohodovým výstupom sa môžete dostať k slávnemu Jeleniemu skoku (1,4 km), ktorý si „zahral“ vo filme Grandhotel Budapešť a je z neho nádherný výhľad po okolí. Týchto vyhliadok ponúka mesto hneď niekoľko. V dojazdovej vzdialenosti stojí aj románsko-gotický hrad Loket (14,4 km) skrývajúci mnohé tajomstvá.

Kde budete spať?

Apartmán 2+0 (25 m²) s jednou spálňou je vhodný pre dve osoby. Nájdete v ňom pohodlnú manželskú posteľ so základným nábytkom a televíziou. Samozrejmosťou je bezplatné pripojenie k WiFi. Kúpeľňa má k dispozícii sprchovací kút aj fén.

Apartmán 3+0 (49 m²) s dvomi spálňami ubytuje tri osoby. Prvá spálňa má na užívanie komfortnú manželskú posteľ a balkón. Druhá spálňa obsahuje jednolôžkovú posteľ a je prepojená s kuchynkou s chladničkou. Apartmán je ďalej vybavený televíziou, WiFi pripojením, k dispozícii je aj vybavená kúpeľňa.

Apartmán 4+0 (49 m²) je rozdelený do dvoch spální, v ktorých sa ubytujú štyri osoby. V zariadení je manželská posteľ a dve oddelené lôžka. O zábavu sa postará televízia alebo WiFi. Jedna zo spální je prepojená s kuchynkou s chladničkou. V apartmáne nechýba ani vlastná kúpeľňa.

Apartmán 4+1 (100 m²) má dve manželské postele v oddelených izbách a rozkladaciu pohovku pre jednu osobu, ktorá sa nachádza v obrovskej obývacej izbe s kuchynkou. Pohodlne sa v nej vyspí päť ľudí. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa – ostatné vybavenie je rovnaké ako v predchádzajúcom variante.

Apartmán 4+2 (160 m²) má dve samostatné spálne s veľkou kuchyňou, ktorá je prepojená s obývacou izbou. Každá spálňa je vybavená vlastnou manželskou posteľou. V obývačke sú umiestnené dva rozkladacie gauče, takže sa v pohode ubytuje až šesť osôb. Apartmán má vlastnú kúpeľňu aj balkón a všetku výbavu ako vyššie spomínané apartmány.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky sú formou à la carte, teda výberom z niekoľkých druhov jedál. Ďalej si môžete zvoliť z bohatej ponuky čajových a kávových servisov.

Derby Apart KVary ***

Derby Apart KVary ***

Bulharská 745/15 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Galina Divotyan IČ: 01563670


774000322

bazis-group@email.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 250 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 250 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Vzdialenosť od kúpeľov
40 m
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
30 km