Dovolenka v Chorvátsku má vždy svoje čaro. Ubytujte sa v Apartmánoch Kraris pri Karlobagu, užite si jednoduchý prístup k moru a vybavené apartmány s kuchyňou a priestorom na grilovanie. Na výlet zájdite napr. na ostrov Pag a vyskúšajte šnorchlovanie.

Dovolenka v Chorvátsku má stále svoje čaro. Ubytujte sa v Apartmánoch Kraris pri Karlobagu, užívajte si jednoduchý prístup k moru a vybavené apartmány s kuchyňou a priestorom na grilovanie. Na výlet si zájdite napríklad na ostrov Pag a vyskúšajte šnorchlovanie.

Čo zažiť v Karlobagu

Ak sa počas pobytu dostanete do centra mesta, navštívte zrúcaninu pevnosti Fortica a poobedujte v miestnej taverni, vyhlásené sú tu pokrmy z rýb. Z prístavu sa dostanete na okolité ostrovy Rab, Pag alebo Krk , kde vás čakajú ďalšie možnosti kúpania a prechádzok do prírody.

Ostrov Pag je obľúbenou destináciou na šnorchlovanie a pozorovanie podmorského života, uvidieť môžete morské kraby, mušle, ježovky, holotúrie a červené hviezdice. Na severozápade ostrova pri dedinkách Lun a Tovarnele potom môžete obdivovať storočné olivovníky pod ochranou UNESCO.

Ostrov Rab môže ponúknuť krásne piesočné pláže a romatické skalnaté zátoky, nájdete tu niekoľko nudistických pláží a obľúbený je tu aj jachting.

Apartmani Kraris

Apartmani Kraris

Primorska 3 , Ribarica - Karlobag
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Kraris d.o.o. IČ: OIB46345633052


+385 98 310 785

ristbooking@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5 m
Vzdialenosť od mora
0,2 km