Dovolenka pri mori je najlepšia! Vydajte sa do chorvátskeho Karlobagu s celou rodinou či partiou priateľov. Apartmány Edilferro-Franco ponúkajú pohodlné ubytovanie až pre 5 osôb - k dispozícii budete mať kuchynku aj balkón s parádnym výhľadom. Najbližšia pláž je vzdialená len 300 m.

O ubytovaní

Apartmány Edilferro-Franco sa nachádzajú v malebnom historickom mestečku Karlobag ležiacom na pobreží Jadranského mora. Na upravenú pláž Tatinja (300 m) dôjdete pešo za pár minút. Lokalita je ideálna pre prevádzkovanie vodných športov ako je jachting, windsurfing, potápanie či šnorchlovanie. Medzi najobľúbenejšie aktivity patria výlety loďou, na bicykli a pešia turistika. Z mesta vedie mnoho trás do pohoria Velebit, ktoré je súčasťou UNESCO. V Karlobagu môžete navštíviť kláštor s kostolom svätého Jozefa (800 m) alebo zvyšky stredovekého hradu nad mestom (1 km), z ktorých je krásny výhľad na protiľahlý ostrov Pag.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v apartmáne s výhľadom na more, do ktorého sa pohodlne zmestí 4 až 5 osôb. Apartmány sú vybavené klimatizáciou, televízorom, WiFi pripojením, obývacou izbou, plne vybavenou kuchyňou, balkónom a vlastnou kúpeľňou. Na záhrade budete mať k dispozícii vonkajší gril.

Apartmány Edilferro-Franco

Apartmány Edilferro-Franco

Naselje Bana Josipa Jelačića bb , Karlobag
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
EDILFERRO d.o.o. IČ: OIB30947882646


00 385 99 210 1423

apkarlbooking@gmail.com

Check In
od 10:00
Check Out
do 14:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od mora
0,3 km
Zastávka
0,3 km