Užite si parádnu dovolenku pri mori. Vydajte sa do Chorvátska do časti zvanej Istria a ubytujte sa v moderných apartmánoch pre 2 - 6 osôb. Apartmány majú vlastnú plne vybavenú kuchynku a hlavne sa nachádzajú hneď oproti pláži, užijete si teda skvelý výhľad na more.

O ubytovaní

Apartmány Rotonda Inn Novigrad sa nachádzajú priamo pri pláži v chorvátskom Novigrade na polostrove Istria. Len 250 metrov sa prejdete ku kostolu svätého Pelagia a Maximiliána. Zachcelo sa vám s deťmi vodných hrátok? 7 km od Rotondy sa nachádza aquapark Istralandia. Pokiaľ chcete spoznávať okolité mestá, zájdite si 14 km do mesta Umag alebo 16 km do Poreča, ktoré je známe svojou Eufraziova bazilikou.

Kde budete spať?

Všetky apartmány disponujú klimatizáciou, satelitnou TV, posedením s pohovkou, jedálňou a kuchyňou s kávovarom, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou a chladničkou. Súčasťou je samozrejme tiež vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii s terasou priamo pri mori vždy chutí lepšie. A presne takú reštauráciu s výbornou gastronómiou nájdete priamo pri apartmánoch.

Apartments Rotonda Inn

Apartments Rotonda Inn

Rotonda 1 , Novigrad
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Rotonda Nekretnine d.o.o. IČ: 54346079519


00385 91 9421884

info@rotondainn.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 7 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Vzdialenosť od mora
10 m
Zastávka
0,5 km
Aquapark
5,7 km