Užite si leto pri mori! V chorvátskom mestečku Vodice nájdete Villu Kristínka s komfortnými apartmánmi pre 2 až 6 osôb s vlastnou kuchynkou. Výhodou je, že sa nachádzajú len 500 m od najbližšej pláže a mora, zároveň to budete mať blízko ku všetkým reštauráciám, barom a ďalším lákadlám.

O ubytovaní

Villa Kristínka sa nachádza v srdci príjemného chorvátskeho letoviska Vodice. Z ubytovania budete mať k moru len 4 minúty chôdze. Okrem štrkových pláží, krištáľovo čistej vody a romantických úzkych uličiek sa môžete tešiť na nádhernú promenádu lemovanou palmami (1 km). Centrum mesta ponúka veľa možností športového i kultúrneho vyžitia a gastronomických zážitkov. Za návštevu rozhodne stojí Národný park Krka (40 km) s dychberúcou panenskou prírodou a možnosťou kúpania s vodopádmi. Neďaleké mesto Šibenik je plné historických pamiatok vrátane katedrály sv. Jakuba, ktorá je súčasťou Zoznamu kultúrneho dedičstva UNESCO.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednom zo štyroch novo zrekonštruovaných apartmánov štúdiového typu s balkónom. Všetky apartmány sú vybavené klimatizáciou, WiFi pripojením a satelitnou televíziou so zahraničnými programami vrátane slovenských. Súčasťou je tiež vybavená kuchynka s dvojplatničkou, chladničkou a rýchlovarnou kanvicou. Nechýba ani vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom. Na spoločnej terase je hosťom k dispozícii gril.

Niečo naviac

O vašu pohodovú dovolenku sa po celú dobu bude starať slovensky hovoriaci personál. Súčasťou Villy je požičovňa bicyklov, ktoré sú v tejto lokalite ideálnym dopravným prostriedkom na cestu na pláž aj na výlety do okolia.

Villa Kristínka

Villa Kristínka

Male Vruje 18/a , Vodice
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Peter Gajdošík IČ: 50704435


+421 911 110 888

info@chorvatskovodice.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Požičovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od mora
0,5 km
Zastávka
100 m