Vyrazte na dovolenku pri mori do najobľúbenejšej destinácie - do Chorvátska! Hotel Park **** je od pláže vzdialený len 50 metrov. Čaká vás tu pohodlné ubytovanie, chutná polpenzia a neobmedzený vstup do vnútorného bazéna a fitness centra. Hotel víta aj rodiny, deti do 7 rokov majú pobyt zdarma.

O ubytovaní

Hotel Park **** sa nachádza v mestečku Lovran na Istrii. Lovran je obľúbeným letoviskom pre vynikajúce podnebie, bohatú stredomorskú vegetáciu a idylickú atmosféru malého istrijského mesta. More je vzdialené iba 50 m od hotela. V okolí je veľa pláží, ktoré stojí za to preskúmať, napríklad kamienková pláž Peharovo (400 m) či kamienková pláž Medveja (2 km). Vedľajšie letovisko Opatija (6 km) spája s Lovranom slávna promenáda Lungo mare, ktorá vedie 50 m od hotela. Vydajte sa napríklad na vychádzkovú cestu s krásnymi výhľadmi Carmen Sylvae. Milovníci turistiky môžu zdolať niektorý z vrcholov neďalekého pohoria Učka. Obľúbeným cieľom turistov je tiež Národný park Risnjak (50 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v podkrovnej dvojlôžkovej izbe. K vášmu pohodliu je každá izba vybavená klimatizáciou, WiFi pripojením, satelitnou televíziou, pracovným stolom, telefónom a trezorom. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa so sprchou a fénom.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno si vychutnáte raňajky vo forme bufetu. Večere v hotelovej reštaurácii majú tiež formu bufetu. Vynikajúcu kávu, obľúbený nápoj či vychýrené palacinky a ďalšie občerstvenie si môžete dopriať v hotelovej kaviarni.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je aj wellness centrum. Okrem vnútorného bazéna tu nájdete dve fínske sauny, vírivku, Kneippovu terapiu a relaxačnú zónu. Deň si môžete spestriť masážou alebo tréningom v hotelovom fitness centre.

Hotel Park ****

Hotel Park ****

Maršala Tita 60 , Lovran
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
L. TURIST d.o.o. IČ: 60139525716


+385 051 706 208

info@hotelparklovran.hr

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od mora
0,3 km
Zastávka
0,3 km