Nechajte sa zlákať letnú dovolenku pri mori v obľúbenom Chorvátsku. V Strednej Dalmácii nájdete Hotel Labineca ***, ktorý ponúka komfortné izby, all inclusive stravovanie, animačné programy i vonkajší bazén. Navyše je to z neho len pár krokov na pláž a k moru.

O ubytovaní

Hotel Labineca *** sa nachádza priamo na pláži v mestečku Gradac na samom juhu Makarskej riviéry. Poloha pri pobrežnej promenáde a najdlhšia kamienková pláž na Makarskej je ideálna pre dokonalú letnú dovolenku. V okolí vedie mnoho cyklistických trás. Milovníci lezenia môžu otestovať svoje sily na mnohých kopcoch s ideálnymi lezeckými podmienkami. Vydajte sa preskúmať napríklad Národný park Biokovo s najvyššou chorvátskou horou Sveti Jure (40 km). Veľmi obľúbené sú aj výlety loďou na okolité ostrovy, napríklad Hvar, Brač či polostrov Pejlešac.

Kde budete spať?

Čaká na vás ubytovanie v dvojlôžkovej izbe typu Comfort s balkónom a výhľadom na more. K vášmu pohodliu v izbe okrem postele kráľovských rozmerov nájdete aj klimatizáciu, WiFi pripojenie, satelitnú televíziu, minibar a telefón. Súčasťou je tiež vlastná kúpeľňa s vaňou a fénom.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii s terasou si pochutnáte na raňajkách, obedoch aj večeriach vo forme bohatého bufetu. Pestrá ponuka sa skladá z pokrmov domácej i medzinárodnej kuchyne. V All inclusive bare sa podávajú alkoholické aj nealkoholické nápoje a tiež popoludňajšie občerstvenie s kávou. Svoj obľúbený kokteil si môžete dať v Piano bare s veľmi príjemnou atmosférou či v Cream Caffe hneď vedľa pláže.

Kde budete relaxovať?

Počas horúcich letných dní určite oceníte priestranný vonkajší bazén. Pravidelne tu prebiehajú lekcie aqua aerobicu.

Cestujete s deťmi?

Deti si užijú veľa zábavy v Kids clube i počas animačných programov.

Niečo naviac

Súčasťou hotelového areálu sú tenisové kurty a multifunkčné ihrisko vhodné napríklad na plážový volejbal či bedminton.

Hotel Labineca ***

Hotel Labineca ***

Jadranska 2 , Gradac
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hoteli Jadran d.d. IČ: 03036154


+385 21 608 567

hotel-labineca@hoteli-jadran.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
5 €/noc + 25 €/záverečné upratovanie
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 10 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Minibar
Fén
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od mora
100 m
Zastávka
0,8 km