Dovolenka v Chorvátsku nemusí byť drahá. Dôkazom sú komfortné stany v campingu Baška Voda, v ktorých sa pohodlne ubytuje 4 - 5 osôb. Ku každému stanu patrí tiež plne vybavená kuchynka. Krásnu pláž nájdete hneď pri kempe, takže za kúpaním nemusíte chodiť ďaleko. Môžete si tiež priplatiť autobusovú dopravu.

O ubytovaní

Camping Baška sa nachádza na Makarskej riviére v obľúbenom letovisku Baška Voda. Kemp je umiestnený priamo v píniovom háji, ktorý poskytuje príjemný tieň a navodzuje tú pravú jadranskou atmosféru. More je od kempu vzdialené cca 300 m. Nájdete tu príjemnú zátoku s mnohými kamienkovými plážami s pozvoľným vstupom do vody. Z druhej strany sa týči majestátne pohorie s Prírodným parkom Biokovo s najvyššou chorvátskou horou Sveti Jure. Pozdĺž pobrežia sa tiahne príjemná promenáda s reštauráciami, kaviarňami a obchodmi. Z centra celej riviéry mesta Makarska (9 km) sa môžete loďou vydať na výlet na prekrásne ostrovy ako Hvar, Brač či Korčula. Veľmi obľúbené je tiež mesto Omiš (27 km) s kúzelným ústím rieky Cetiny, hradom a odkazmi na pirátsku minulosť.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v priestrannom stane na drevenej podlahe s linoleom. Všetky stany sú vybavené dvomi chladničkami, rýchlovarnou kanvicou, varičom, riadom, stoličkami, regálmi, lehátkami a ďalším kempingovým vybavením. Súčasťou stanu sú 2 spálne s molitanmi aj osvetlenie.

Camping - Baška Voda (CK Vlada Tour)

Camping - Baška Voda (CK Vlada Tour)

Baško polje , Baška Voda
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Ing. Vlasta Daňková IČ: 46550356


+420 739 103 739

vladatravelagency@centrum.cz

Check In
od 10:00
Check Out
do 9:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od mora
0,5 km