Pláž s pieskom a azúrovým morom len niekoľko krokov od ubytovania vás privíta na istrijskom polostrove v mestečku Medulin. Okrem výhody, že nebudete musieť cestovať cez celé Chorvátsko, sa do Hotela Koral *** môžete tešiť na raňajky a zľavu na ďalšiu konzumáciu v hotelovej reštaurácii. Vaše dieťa do 7 rokov bude mať celý pobyt zdarma.

O ubytovaní

Hotel Koral *** objavíte na pobreží členitého a plytkého Medulinského zálivu len 10 km od Puly, najväčšieho mesta na severnom chorvátskom polostrove Istria. V pôvodne rybárskej osade Medulin vás čaká perfektný letný relax.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej alebo rodinnej izbe so 4 lôžkami (podľa variantu). Všetky izby v hoteli sú vybavené klimatizáciou, televízorom, telefónom, trezorom, WiFi a vlastnou kúpeľňou so sprchou a fénom. Za príplatok si môžete užívať aj izby s balkónmi orientovanými k jagavému moru.

Na čom si pochutnáte?

Na raňajkách si pochutnáte priamo v hotelovej reštaurácii, prípadne na terase so slnečníkmi. Ďalšie reštaurácie s výbornou kuchyňou sú od hotela vzdialené len 5 minút chôdze.

Hotel Koral ***

Hotel Koral ***

Osipovica 13 , Medulin, Croatia
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
HOTEL KORAL d.o.o. IČ: 130060970


+38 599 210 1423

koralbooking@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 4 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od mora
50 m
Zastávka
0,2 km