Užite si dovolenku plnú slniečka a kúpanie v mori. Kemp Klenovica nájdete v chorvátskom letovisku Kvarner iba 350 m od mora. Čaká vás tu ubytovanie v modernom mobilheime s plne vybavenou kuchynkou. Mobilheim je ideálny pre 4 osoby a až jedno dieťa do 16 rokov, ktoré je zadarmo. Navyše sa tešte aj na vonkajšie bazény.

O ubytovaní

Kemp Klenovica sa nachádza v pokojnom letovisku Klenovica, ktoré svojim návštevníkom ponúka pokoj, priezračne čisté more a príjemnú atmosféru rybárskeho prístavu. Vďaka tomu môžete v miestnych reštauráciách ochutnať skutočne bohatú ponuku čerstvých rýb a plodov mora. Najbližšia kamienková pláž je od ubytovania vzdialená približne 200 m. V neďalekom letovisku Novi Vinodolski (9 km) nájdete upravené pláže, pekné promenády, farbisté ľudové slávnosti v historickom centre a možnosť výletov do malebného kraja zvaného Vinodol. Vydať sa môžete napríklad na ostrovy Krk a Pag alebo do Národného parku Plitvice (80 km), ktorý je pamiatkou UNESCO.

Kde budete spať?

Mobilheim VIP (16 m²) sa skladá z jednej miestnosti s posteľami pre 2 dospelých a pohovky, ktorá slúži ako prístelka až pre 2 deti do 12 rokov. K vybaveniu patrí ďalej WiFi pripojenie a satelitná televízia. Súčasťou je tiež plne vybavený kuchynský kút s chladničkou, varičom, mikrovlnnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou a riadom. Vo vlastnej kúpeľni so sprchou nájdete uteráky. K mobilheimu patrí terasa s posedením.

Mobilheim Standard (32 m²) sa skladá z dvoch spální s posteľami pre 4 osoby a obývacej časti s rozkladacou pohovkou, ktorá poslúži ako prístelka pre 2 deti do 12 rokov. Súčasťou plne vybaveného kuchynského kúta je chladnička, varič, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica a riad. Vo vlastnej kúpeľni so sprchou nájdete uteráky. K vybaveniu patrí ďalej WiFi pripojenie a satelitná televízia. K mobilheimu patrí terasa s posedením.

Kde budete relaxovať?

K odpočinku aj zábave slúži vonkajší bazén a posilňovňa.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je pripravené vonkajšie ihrisko.

Kemp Klenovica

Kemp Klenovica

Velebitska , Klenovica
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Small Camp d.o.o. IČ: 081250720


+48661640640

info@smallcamp.coop

Check In
16:00 - 22:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
1. auto zdarma, 2. auto 6,20 €/deň

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Detské ihrisko
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od mora
0,2 km