Chorvátske Vodice sú obľúbeným prázdninovým letoviskom. Vydajte sa sem aj vy a ubytujte sa v modernom Hoteli Olympia ****. Ten leží len 300 m od mora a pláže Male Vrulje. V cene balíčka budete mať polpenziu formou bufetu, neobmedzený vstup do vonkajšieho aj vnútorného bazéna s lehátkami a tiež do fitness centra. Dieťa do 6 rokov má pobyt s vami zadarmo.

O ubytovaní

Hotel Olympia **** sa nachádza v obľúbenom letovisku Vodice, ktoré leží v samom strede chorvátskeho pobrežia. Počas pobytu si tu užijete oddych pri bazéne či na pláži, spoznávanie prírodných a kultúrnych pamiatok aj skvelú gastronómiu. To všetko v kombinácii s malebnou stredomorskou krajinou a príjemnou atmosférou zaručuje nezabudnuteľnú dovolenku na Jadrane.

Všetkých milovníkov vodných radovánok poteší, že najbližšia mestská pláž Hangar je vzdialená len 100 m od hotela. Po promenáde lemovanej mnohými obchodíkmi, kaviarňami a reštauráciami sa z hotela ľahko dostanete na najznámejšiu pláž Punta (2 km). Len o kúsok ďalej leží pláž Plave (2,4 km), ktorá bola v minulých rokoch opakovane ocenená Modrou vlajkou za mimoriadnu čistotu vody. Centrum mesta tvorí spleť úzkych uličiek a medzi jeho najvýznamnejšie dominanty patrí gotický kostol sv. Kríža (1,5 km) a obranná veža Čorićev toranj** (1,6 km) zo 17. storočia.

Či už máte radšej mestá a historické pamiatky, alebo dávate prednosť objavovaniu krás prírody, o atraktívne výletné ciele v okolí Vodice núdzu rozhodne mať nebudete. Mesto Šibenik s nádherným stredovekým centrom a katedrálou sv. Jakuba, ktorá je pamiatkou UNESCO, je vzdialené len 12 km. Perfektným miestom pre celodenný výlet je severodalmátska metropola Zadar (60 km), ktorého úchvatné historické jadro leží na polostrovčeku a pozrieť si tu môžete obľúbené turistické atrakcie Morský organ a Pozdrav Slnku. Morské organy vydávajú zvuky podľa morského príboja a Pozdrav Slnka vytvára súbor vizuálnych efektov.

Za prírodnými pamiatkami vyrazte do Národného parku Krka (48 km), kde vás očaria prekrásne vodopády a bujná vegetácia. Národný park Kornati (20 km) je prístupný len loďou, z ktorej paluby si vychutnáte pohľady na desiatky ostrovčekov a útesov. Na susednom ostrove Drugi otok zase láka na návštevu Prírodný park Telašćica (50 km) s majestátnymi skalnými útesmi a slanovodným jazerom. Parádnym cieľom výletu je tiež Vranské jazero (26 km), ktoré je najväčším jazerom v Chorvátsku a ide o mimoriadne populárnu lokalitu pre rybárov.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortne vybavenej dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou. V izbe nájdete všetko pre svoje pohodlie: klimatizáciu, LCD televíziu, WiFi pripojenie, minibar a fén. Súčasťou je aj balkón s výhľadom do zelene alebo na more. Na izbu je možné umiestniť detskú prístelku.

Na čom si pochutnáte?

V modernej reštaurácii Olympia si pochutnáte na bohatých raňajkách aj večeriach vo forme bufetu. Tešte sa na pestrý výber teplých i studených pokrmov tradičnej chorvátskej i medzinárodnej kuchyne. Všetky pokrmy sú pripravené výhradne z čerstvých surovín vrátane lahodných plodov z Jadranského mora.

Vedľa veľkého vonkajšieho bazéna je malebná Taverna Mate, kde si môžete dať to najlepšie zo stredomorskej kuchyne, pizzu a dezerty alebo si vychutnať osviežujúce drinky.

Perlou hotelovej gastronómie je reštaurácia SKY umiestnená na 9. poschodí. Počas vychutnávania výnimočnej gastronómie sa tu pokocháte nádherným panoramatickým výhľadom na more.

V elegantnom Aria bare umiestnenom na 9. poschodí na vás okrem originálnych koktailov a chutného občerstvenia čaká aj infinity bazén s výhľadom na celé Vodice.

Ideálnym miestom pre príjemné chvíle s drinkom je tiež Lobby bar s ponukou rôznych druhov kávy, teplých, alko aj nealko nápojov. To všetko s perfektnou obsluhou a hrejivým interiérom.

Kde budete relaxovať?

Hotel je skutočnou vodnou oázou, pretože v ňom nájdete 6 bazénov. Ide konkrétne o 4 vonkajšie bazény, 1 vnútorné a 1 infinity bazén, ktorý je súčasťou Aria baru na 9 poschodí. Použitie ležadiel a slnečníkov pri bazénoch je, samozrejme, pre hotelových hostí zadarmo.

Súčasťou hotela je tiež wellness centrum Olympia Life, kde si za príplatok podľa cenníka hotela môžete dopriať masáže, liečebné procedúry alebo relax vo fínskej saune, vírivke a odpočinkovej zóne.

Všetkých aktívnych hostí zaiste poteší klimatizovaná posilňovňa vybavená modernými posilňovacími strojmi.

Cestujete s deťmi?

Zábavu vo vode si tu užijú aj najmenší - súčasťou jedného z vonkajších bazénov je bazénik a šmykľavka.

Hotel Olympia ****

Hotel Olympia ****

Ljudevita Gaja 6 , Vodice
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Olympia Vodice d.d. IČ: 02077230


+385 (0) 22 452 452

recepcija@olympiavodice.hr

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 7 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od mora
0,3 km
Zastávka
100 m
Aquapark
8,6 km