Apartmány Adria Haus **** ležia v meste Rogoznica, ktoré spadá pod Dalmáciu. Ponúka moderné a štýlové ubytovanie v apartmáne s manželskou posteľou, rozkladacím gaučom a vlastnou plne vybavenou kuchynkou. Využiť môžete aj záhradu s BBQ vybavením, alebo si zapožičajte paddleboard. Najbližšia pláž je Life vzdialená asi 500 metrov.

O ubytovaní

Apartmány Adria Haus **** sa nachádza v malebnom letovisku Rogoznica v strednej Dalmácii. Užite si dokonalú dovolenku v hlbokej zátoke Luka Rogoznica pri jachtárskom prístave Marina Frapa Rogoznica, ktorý je považovaný za najkrajší na Jadrane.

Rogoznicu návštevníci zbožňujú vďaka členitému pobrežiu s dostatkom stromov. Tunajšie kamienkové pláže poskytujú skvelé podmienky na kúpanie a pre čistotu vody boli niektoré z nich ocenené Modrou vlajkou. Veľmi pekné pláže sú na strove Kopara (3,2 km), v centre mesta leží pláž Crljina (2 km).

V starej časti letoviska (2 km) nájdete množstvo reštaurácií, zmrzlinární, kaviarní a obchodíkov. V blízkosti prístavu je možné vidieť zaujímavý prírodný úkaz - jazero Dračie oko (2,5 km), ktoré je spojené s morom, a teda je slané.

Pokiaľ vodné radovánky a odpočinok na pláži radi prestriedate s nejakým tým výletom, rozhodne budete mať z čoho vyberať. Za návštevu rozhodne stojí neďaleké letovisko Primošten (7,5 km) s krásnym starobylým jadrom umiestneným na polostrovčeku. Ďaleko to nebudete mať hneď do troch miest, ktorých historické centrá sú pre svoju unikátnosť a architektonickú hodnotu pamiatkami UNESCO. Ide o Šibenik (32 km) s nádhernou katedrálou sv. Jakuba a dvoma pevnosťami, Trogir (31 km), ktorý poskytuje jedinečný príklad románskeho ostrovného mestečka a v neposlednom rade nádherný Split (53 km). V Splite si môžete prezrieť Diokleciánov palác (58 km), ktorý je najlepšie zachovanou stavbou antického pôvodu na území Chorvátska.

Za prírodnými krásami sa vydajte do Národného parku Krka (55 km) s mnohými nádhernými vodopádmi a bujnou vegetáciou alebo do Národného parku Kornati, ktorý je tvorený 147 ostrovmi a útesmi rôznej veľkosti a ide o skvelý cieľ celodenného výletu loďou.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovom apartmáne s výhľadom na more. Jeho súčasťou je vlastná kúpeľňa a vybavená kuchyňa s jedálenským kútom. K vybaveniu patrí klimatizácia, WiFi pripojenie, televízia, trezor a fén. Do apartmánu je možné umiestniť jednu prístelku pre dieťa do 10 rokov.

Na čom si pochutnáte?

Okrem plne vybaveného kuchynského kúta vo vašom apartmáne môžete využívať aj zázemie pre grilovanie na záhrade penziónu.

Niečo naviac

Aktívni hostia ocenia možnosť využívať posilovňu alebo zapožičanie paddleboardov.

Adria Haus ****

Adria Haus ****

Rtić 2b , Rogoznica, Croatia
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Renata Tiroch IČ: 69219592021


+43 664 5453959

adriahausrogoznica@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 9:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,5 km
Vzdialenosť od mora
50 m