Užite si dokonalý pobyt plný relaxácie, turistiky či lyžovania v Grand Hoteli Bellevue ****, ktorý nájdete v slovinskom meste Mariborsko Pohorje, a to priamo pri lyžiarskom stredisku aj Mariboru. Čaká vás odpočinok v hotelovom wellness s 5 rôznymi druhmi sáun, gastronomické nebo v hotelovej reštaurácii Apolonija, ale napríklad aj výlet do hôr.

O ubytovaní

Grand Hotel Bellevue **** svojim hosťom ponúka vskutku výnimočnú polohu. Leží totiž priamo na svahoch ski areálu a zároveň len 12 km od druhého najväčšieho slovinského mesta Maribor. Prírodné aj kultúrne pamiatky tak budete mať ľahko na dosah. V kombinácii so skvelou gastronómiou a moderným wellness je dokonalá aktívna dovolenka skrátka zaručená.

Ski areál Mariborsko Pohorje, na ktorého zjazdovke sa hotel nachádza, je najväčšie lyžiarske stredisko v Slovinsku a ponúka 42 kilometrov zjazdoviek všetkých úrovní obťažnosti. Je teda vhodný ako pre deti a menej skúsených lyžiarov, tak aj pre vyznávačov čiernych zjazdoviek.

Pokiaľ na svahoch pohoria Pohorje práve neleží sneh, ide o turistický raj pretkaný trasami pre výlety pešo aj na bicykli. Dovedú vás napríklad na Mariborskú rozhľadňu (1,5 km), k vodopádu Framski (3,8 km), k zrúcanine hradu Framski (11 km) alebo k zrúcanine hradu Gromberg (20 km).

Počas pobytu by ste rozhodne mali navštíviť očarujúce mesto Maribor (12 km) plné pamiatok a skvelej gastronómie. Pýchou mesta je najstaršia vínna réva na svete, o ktorej sa dozviete v Dome Starej révy (10 km). Milovníci vína by mali navštíviť aj Vinagove pivnice (10,5 km), čo je najväčšia a najstaršia vínna pivnica v Slovinsku a Piramidu (12 km) – vyhliadkové miesto uprostred viníc. Za videnie stojí ďalej Hlavné námestie s renesančnou radnicou (10 km), Mariborský hrad (10,5 km) a historická štvrť Lent (9 km). Perfektným miestom pre prestávku počas výletu je kaviareň Luft 360° (11 km), ktorá je umiestnená na streche mrakodrapu, a tak si tu okrem občerstvenia vychutnáte aj nádherný panoramatický výhľad na celé mesto.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z komfortných dvojlôžkových alebo rodinných izieb, z ktorých niektoré ponúkajú možnosť prístelky. Vždy budete mať k dispozícii pripojenie k WiFi zadarmo.

Na výber máte z týchto možností:

  • Dvojlôžková izba (25 m²) s vlastnou kúpeľňou je vybavená televíziou, minibarom, telefónom a trezorom. Niektoré z izieb majú možnosť prístelky a za príplatok je možné zabezpečiť izbu s balkónom.

  • Rodinná izba (30 m²) s vlastnou kúpeľňou je vybavená manželskou posteľou, televíziou, minibarom, telefónom, trezorom a rozkladacou pohovkou, ktorú je možné využiť ako prístelku pre 2 osoby (2 malé deti).

  • Family Suite (65 m²) sa skladá z dvoch prepojených miestností a vlastnej kúpeľne. Súčasťou je spálňa s manželskou posteľou a obývacia izba s plne vybavenou kuchyňou, jedálenským kútom a s možnosťou až dvoch prísteliek formou rozkladacieho gauča (ideálne pre 2 menšie deti). K vybaveniu patrí televízia, minibar, trezor a telefón.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii s letnou terasou si pochutnáte na tradičnej regionálnej kuchyni pripravenej z kvalitných čerstvých surovín. Tešte sa napríklad na domáce údeniny, syry, paštéty, čerstvé pečivo aj dezerty. Chýbať nebudú ani špeciality ako pohorská omeleta, teľací guláš alebo hubová polievka.

Lahodná polpenzia má formu bufetu, takže si počas raňajok a večerí budete môcť dopriať všetky dobroty podľa vlastnej chuti. Po predchádzajúcej dohode s personálom je možné zaistiť diétne stravovanie. Príjemným miestom na večerné posedenie s pohárom obľúbeného nápoja je bar a miestnosť s krbom.

Kde budete relaxovať?

Kombinácia nádhernej okolitej prírody, čerstvého vzduchu a odpočinok v hotelovom wellness budú mať na vaše telo i dušu blahodarný relaxačný účinok. Po dni v horách sa prehrejete vo fínskej, parnej alebo infra saune. K dispozícii je tiež laconium, teda nízkoteplotná suchá sauna. Potom je možné sa ochladiť v ľadovej jaskyni, zážitkových sprchách alebo na čerstvom horskom vzduchu na vonkajšej terase, ktorá je súčasťou odpočinkovej zóny. Ak zatúžite po troške rozmaznávania, doprajte si niektorú z masážou.

Pre aktívnych hostí je pripravené skvele vybavené fitness centrum s kardio zónou a posilňovacími strojmi.

Cestujete s deťmi?

O zábavu malých hostí sa za každého počasia postará vonkajšie ihrisko s mnohými atrakciami a vnútorná herňa plná hračiek.

Grand Hotel Bellevue **** (SLO)

Grand Hotel Bellevue **** (SLO)

Na slemenu 35 , Mariborsko Pohorje
Slovinsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hoteli in turizem Rogaška d.o.o. IČ: 5825083000


00385992101423

belldonslo@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,8 km
Aquapark
17 km
Zjazdovka
100 m