V obľúbenom chorvátskom letovisku Karlobag zažijete tú pravú letnú dovolenku! Vyrazte pokojne s rodinou alebo s priateľmi, Apartmány Gogi sú vhodné až pre 6 osôb, útulné a klimatizované. K dispozícii budete mať aj práčku, umývačku riadu a gril. Kúsok od ubytovania nájdete pokojné pláže vhodné pre deti, ale vyraziť môžete aj na divokú pláž Zrće, ktorá leží na neďalekom ostrove Pag.

O ubytovaní

Apartmány Gogi stojí v obľúbenom Chorvátskom letovisku Karlobag, neďaleko ostrova Pag. Ubytovanie je od mora len 60 m, reštaurácie, bary a obchody budete mať hneď vedľa (100-150 m) a obľúbenú pláž Tatinja nájdete 1,1 km ďaleko. Pozrieť sa môžete aj na viac skrytú pláž Trodražica (6,7 km).

Okrem odpočinku na pláži si tu užijete aj zaujímavé výlety a spoznávanie pamiatok. Len pár krokov od Apartmánov Gogi nájdete ruiny bývalej pevnosti Fortica (180 m), ktorá bola spolu s pevnosťou Vidovgrad (900 m) vybudovaná v 14. storočí na významnom obchodnom obchodnom chodníku. K zachovalejším pamiatkam, ktoré prežili aj bombardovanie počas 2. svetovej vojny, patrí bývalý kapucínsky kláštor s kostolom sv. Jozefa (230 m) z roku 1712.

Dovolenka v Karlobagu sa rozhodne nezaobíde bez návštevy Pagu (20 km), jedného z najpopulárnejších chorvátskych ostrovov, ktorý od Karlobagu delí 2 km široký Velebitský prieliv. Na Pagu nájdete nielen preslávenú pláž Zrće (28,8 km), dejisko nikdy nekončiacej tanečnej zábavy, ale aj umiernenejšie atrakcie, ako sú napríklad syráreň Gligora (34,7 km), kde môžete ochutnať svetoznámy pažský syr, alebo Múzeum tradičných pažských čipiek (46 km), tie nájdete aj na Zozname pamiatok UNESCO.

Skúsení výletníci môžu vyraziť za dobrodružstvom do Národného parku Paklenica (50 km), ktorý je druhý najstarší v Chorvátsku. Popularitu si získal predovšetkým u horolezcov, uvidíte tu ale aj krasovú jaskyňu Manita peć, rieku Paklenica alebo horské kaňony Velika Paklenica a Mala Paklenica. Zaujímavosťou je, že sa v niektorých častiach národného parku, napríklad v kaňone Velika Paklenica, nakrúcali scény z filmov o Vinnetouovi.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v modernom, klimatizovanom apartmáne pre 4-5 osôb. Budete mať pre seba 2 samostatné spálne, obývací priestor s televíziou a kuchynský kút, celková plocha apartmánu je 63 m². V kuchyni nájdete nielen riad, chladničku a sporák, ale aj umývačku, takže sa na dovolenke nemusíte príliš zdržiavať s riadom. V kúpeľni apartmánu je okrem sprchy navyše aj práčka, ktorú určite ocenia hlavne rodičia malých detí. Nechýba ani WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Vďaka plne vybavenej kuchyni si môžete kedykoľvek pripraviť, na čo budete mať chuť. K dispozícii máte navyše aj vonkajší gril, a užijete si tak pravú letnú atmosféru. Ak si ale chcete oddýchnuť od varenia, stačí sa prejsť po meste a narazíte na množstvo reštaurácií a plážových barov so stredomorskou i medzinárodnou kuchyňou.

Cestujete s deťmi?

Deti sa, samozrejme, najlepšie zabavia na pláži, pokiaľ ale budú mať na chvíľu dosť vodných radovánok, môžu v zábave pokračovať na detskom ihrisku.

Niečo naviac

K dispozícii budete mať terasu a záhradu plnú zelene, kde si môžete kedykoľvek posedieť a pokojne oddychovať.

Apartment Gogi

Apartment Gogi

Fortica 16 , Karlobag, Croatia
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Goran Kukolj IČ: 35216357685


+385992101423

apkarlbooking@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 4 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Detské ihrisko

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od mora
0,5 km
Zastávka
0,4 km