Prežite luxusnú dovolenku v novom Termal Hoteli Mesteri ***, ktorý je priamo spojený s termálnymi kúpeľmi. V cene máte vstup do vnútorných aj vonkajších bazénov a sauny, navyše si pochutnáte na polpenzii formou bufetu.

O ubytovaní

Termal Hotel Mesteri *** sa nachádza v obci Mesteri, neďaleko kúpeľného mesta Sárvár (17 km). Hotel je priamo spojený s termálnymi kúpeľmi Mesteri, takže si môžete vychutnať mimoriadne relaxačnú dovolenku. Aktívnejší hostia sa však môžu vybrať aj na bicykel alebo na zaujímavý výlet.

Zaujímajú vás prírodné úkazy? Potom navštívte Celldömölk (8 km), ktorý leží na úpätí vyhasnutej sopky Ság-Hegy. Na okraji mesta sa nachádza Kemenes Vulkánpark (4,6 km), päťposchodová budova s pestrou expozíciou venovanou sopkám a sopečnej činnosti. Jej súčasťou sú aj počítačové simulácie, kino a interaktívne prvky. Okrem toho sa v okolí nachádza množstvo pútnických a turistických trás vrátane geologického a ornitologického náučného chodníka.

Na programe je aj výlet do Sárváru, kde na vás okrem známych termálnych kúpeľov čaká množstvo pamiatok a ďalších atrakcií. Navštívte Nadasdyho hrad alebo známu botanickú záhradu s arborétom. Prejdite sa loďou po jazere, nechajte sa očariť fontánou so svetelnými a zvukovými efektmi na Kossuthovom námestí alebo načerpajte nové sily v Adventure parku Sárvári Kalandpark (14,8 km) s lezeckou stenou, lanovými dráhami, lukostreľbou a ďalšími atrakciami.

Kde budete spať?

Izba Standard má pôsobivú rozlohu 28 m² a je vybavená manželskou posteľou alebo oddelenými posteľami. Umožňuje tiež až 2 prístelky, takže je vhodná pre rodiny. V izbe nájdete WiFi pripojenie, chladničku, trezor, rádio, písací stôl, satelitnú TV, sušič vlasov, budík a súkromnú kúpeľňu.

Izba Superior je ešte priestrannejšia a má rozlohu 38 m². Vďaka 2 klasickým lôžkam a 2 prístelkám sa v nej môžu ubytovať až 4 osoby. Samozrejmosťou je aj súkromná kúpeľňa, WiFi pripojenie, chladnička, TV, písací stôl a ďalšie dôležité vybavenie.

Na čom si pochutnáte?

Počas pobytu si môžete vychutnať bohaté raňajky formou bufetu a večeru v hotelovej reštaurácii. Pochutnáte si na miestnych jedlách a medzinárodných špecialitách a nemusíte sa obávať malého výberu jedál.

Kde budete relaxovať?

Kúpele Mesteri sú napájané termálnym prameňom s teplotou 72 °C. Táto minerálna voda pomáha pri liečbe reumatizmu, obehových ochorení, svalových kŕčov a mnohých ďalších zdravotných problémov. Súčasťou kúpeľov je detské brodítko, vnútorný bazén a 3 vonkajšie bazény s vodou s teplotou približne 35 °C.

Termal Hotel Mesteri ***

Termal Hotel Mesteri ***

Fürdőtelep 1 , Mesteri
Maďarsko

+36 30 847 1172

thermalhotelmesteri@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
17 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
0,3 km
Aquapark
15 km