Pobyt pre 2 aj celú rodinu v maďarskom kúpeľnom meste Hajdúszoboszló v Hoteli Négy Évszak Superior *** 50 m od kúpeľov Hungarospa. Tešte sa na rozšírenú polpenziu, neobmedzený vstup do wellness, kupón na masáž a vstup do kúpeľov.

O ubytovaní

Hotel Négy Évszak Superior *** sa nachádza v srdci mesta Hajdúszoboszló len pár minút chôdze od najväčšieho vonkajšieho termálneho areálu v Európe. Hneď za mestom začína nádherný národný park Hortobágy, ktorý je zapísaný na Zozname pamiatok UNESCO. Historické pamiatky, múzeá a zoologickú záhradu nájdete v blízkom Debrecíne (18 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe. Podmienky pre dokonalý relax zaistia postele z bio materiálu pre pohodlný spánok a antialergéne koberce (je možné zvoliť aj izbu s parketami). Izby sú vybavené klimatizáciou, televízorom, minibarom, trezorom, telefónom, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou s fénom.

Na čom si pochutnáte?

Štýlová hotelová reštaurácia Halász je zameraná na typickú maďarskú kuchyňu vrátane vychýrených rybacích špecialít. Ráno si tu vychutnáte raňajkách vo forme bufetu. Cez deň je potom možné si objednávať pokrmy z jedálneho lístka. Večer sa servírujú večere. Vynikajúce zákusky, kávu a osviežujúce nápoje vám radi pripravia v hotelovej cukrárni.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness nájdete vírivku, fínsku saunu, soľnú miestnosť, fitness centrum či solárium. Dopriať si môžete aj niektorú z masáží a kúpeľných procedúr.

Hotel Négy Évszak Superior ***

Hotel Négy Évszak Superior ***

Jókai sor 12. , Hajdúszoboszló
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
MÉHES-M KFT IČ: 11837619-2-09


+36 52 273 140

info@hotelnegyevszak.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 3 500 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 1 500 Ft/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Fitness
Požičovňa bicyklov
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od kúpeľov
0,5 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,8 km