Užite si parádny pobyt v maďarskej metropole. Ubytovaní budete v trojhviezdičkovom hoteli priamo v srdci Budapešti, všetky skvelé pamiatky, reštaurácie a kúpele budete mať na dosah. V cene budete mať raňajky formou bufetu. Deti do 6 rokov majú navyše ubytovanie aj raňajky zdarma.

O ubytovaní

City Hotel Matyas *** sa nachádza v nádhernej historickej budove v samotnom centre Budapešti a ponúka nádherný výhľad na rieku Dunaj. Najznámejšie historické pamiatky aj termálne kúpele budete mať v pešej vzdialenosti. Urobte si výlet na Budínsky hrad, Rybársku baštu či k ikonickej budove parlamentu (2 km). V neďalekom parku Városliget (4 km) na vás čaká hrad Vajdahunyad a zoo s botanickou záhradou. Vynechať by ste rozhodne nemali ani vychýrené budapeštianske termálne kúpele Széchenyi (4 km) či Gellértovy (2 km). Štvrť v okolí Budínskeho hradu a malebné nábrežie Dunaja sú pamiatkami UNESCO.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe. Každá izba je vybavená klimatizáciou, televíziou, WiFi pripojením, chladničkou, telefónom a vlastnou kúpeľňou so sprchou.

Na čom si pochutnáte?

Tešte sa na raňajky formou balíčka priamo v City Hoteli Mátyás, alebo na raňajky formou bufetu podávané v blízkom partnerskom City Hoteli Pilvax.

City Hotel Matyas ***

City Hotel Matyas ***

Március 15. tér 8 , Budapešť
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Belvárosi Szállodák Kft. IČ: 01-09-880601


+36 1 3384711

reservations@cityhotel.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2 km
Zastávka
0,3 km