Bp Design Hotel *** sa nachádza len 400 m od prekrásnej štátnej opery a 800 m od budovy maďarského parlamentu. Centrum historickej metropoly budete mať po ubytovaní v mestskej časti Pešť naozaj za rohom.

Vianočné trhy až do konca roka

Pred novorenesančnou budovou maďarskej opery sa nachádza socha Franza Liszta, jedného z najznámejších maďarských skladateľov, a Ferenca Erkela, skladateľa národnej maďarskej hymny. Odfotiť by ste sa v Budapešti mali tiež pri Kráľovskom paláci a Rybárskej bašte na pravom brehu Dunaja a neďaleko Bp Design Hoteli *** môžete zavítať tiež do Baziliky sv. Štefana, pred ktorou je každoročne jedno z niekoľkých centier trhov.

Vianočné trhy v Budapešti sú špeciálne v tom, že nie sú len vianočné, ale tiež novoročné. Konajú sa preto, na rozdiel od väčšiny trhov v iných metropolách, až do konca roka. Jednotlivých predajcov starostlivo vyberá špeciálna komisia, a tak v stánkoch kúpite iba originálne miestne výrobky. Sklamané nebudú ani vaše chuťové poháriky. Miestne špeciality zapijete vareným vínom alebo krampampuli, tradičným alkoholickým drinkom pripravovaným na ohni.

Bp Design Hotel *** (HotelVoucherOnline.com)

Bp Design Hotel *** (HotelVoucherOnline.com)

Nagymező u. 66 , Budapest
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Online Média Zrt. IČ: 0110043988


+36 1 604 7046

bpdesignehotelapartman@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Požičovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
3 km
Zastávka
50 m