Relaxačný pobyt v maďarskom Hoteli Eger & Park ****. V cene je vynikajúca polpenzia formou bufetu a neobmedzený vstup do wellness s termálnymi bazénmi, vírivkou a saunami. Hotel nájdete kúsok od termálnych kúpeľov Eger a Egerszálok so soľným kopcom.

O ubytovaní

Hotel Eger & Park **** sa nachádza v srdci mesta Eger, neďaleko nádherného parku a kúpeľného areálu s aquaparkom (600 m). Centrum Egeru vás očarí množstvom historických budov a barokových pamiatok. Vydať sa môžete na hrad (1,5 km), do hvezdárne Spekula či navštíviť arcibiskupský palác a druhý najväčší kostol v Maďarsku. V okolitej vinárskej oblasti sa pestuje hrozno na výrobu legendárneho vína Býčia krv, ktoré tu môžete ochutnať doslova na každom rohu.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe s rozlohou 22 m². Väčšina izieb má balkón. Izby sú vybavené televíziou, WiFi pripojením, minibarom a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia sa skladá z piatich miestností. Pripravujú sa tu predovšetkým pokrmy maďarskej i medzinárodnej kuchyne. V zime je v prevádzke klimatizovaná terasa, v letnom období príjemná záhradka. Vychutnáte si raňajky a večere formou bufetu. Nechýba ani široká ponuka predovšetkým miestneho vína. Obľúbený nápoj a ľahké občerstvenie vám počas dňa radi pripravia v Piano Drink bare.

Kde budete relaxovať?

V priestrannom wellness centre s výhľadom do záhrady nájdete plavecký bazén, hydromasážny bazén, vírivku a detský bazénik. Môžete sa tiež zohriať vo fínskej, bio, parnej či aroma saune. K dispozícii je tiež soľná jaskyňa a ľadová fontána. Doprajte si ďalej niektorú z mnohých druhov masáží a kozmetických procedúr.

Cestujete s deťmi?

V hoteli myslia aj na najmenších hostí. Okrem detského bazénika so šmýkačkou a zvieratkami si užijú zábavu na vonkajšej preliezačke s hojdačkami a lezeckou stenou, vo vnútornej herni či detskom kútiku pri jedálni. Hneď vedľa hotela sa rozprestiera obrovská biskupská záhrada s rybníkom, fontánou a s veľkým detským ihriskom obklopenom stromami.

Niečo naviac

Hotel je bezbariérový. V roku 2013 totiž prešiel rekonštrukciou, ktorá ho sprístupnila aj pre hendikepovaných hostí.

Hotel Eger & Park ****

Hotel Eger & Park ****

Szálloda ut. 1- 3 , Eger
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hunguest Hotels Zrt. IČ: 01-10-140409


+36 36 522 200

info@hotelegerpark.hu

Check In
15:00 - 18:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od kúpeľov
0,7 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,7 km