Užite si parádny rodinný pobyt v luxusnom Hoteli Marina-Port **** na východnom pobreží jazera Balaton. Čaká vás neobmedzené wellness s bazénom, vírivkou, saunami aj soľnou terapiou, ale aj zaujímavé aktivity a programy pre deti. Naviac máte tiež vstup na súkromnú hotelovú pláž s lehátkami. Až dve deti majú pobyt vrátane stravy zdarma.

O ubytovaní

Hotel Marina-Port **** sa nachádza v mestečku Balatonkenese priamo na brehu jazera Balaton. Okolo "maďarského mora" vedie mnoho turistických trás pre výlety pešo aj na bicykli, vrátane 240 km dlhej cyklotrasy Balaton körút. Ďalej sa môžete vydať do historického mesta Székesfehérvár (35 km) alebo letoviska Balatonalmádi s veľkou plážou Káptalanfüred (12 km). Neďaleké mesto Veszprém (20 km) láka krásnym hradom, historickým centrom alebo najstaršou zoologickou záhradou v Maďarsku.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe s balkónom. Izby sú vybavené klimatizáciou, televízorom, telefónom, WiFi pripojením, minibarom, fénom a vlastnou kúpeľňou. Na vyžiadanie je možné do izby umiestniť prístelku a vybavenie pre pobyt s deťmi.

Na čom si pochutnáte?

Ráno sa posilníte raňajkami vo forme bufetu. Kedykoľvek dostanete hlad či chuť, zaženiete ich v hotelovej reštaurácii Marina s terasou s krásnym výhľadom na jazero Balaton. V jedálnom lístku nájdete špeciality maďarskej, stredomorskej i medzinárodnej kuchyne. Okrem toho tu ponúkajú široký výber miestnych vín. Počas letnej sezóny je v prevádzke terasa s grilom. Osviežujúci nápoj či výberovú kávu dostanete v baroch na pláži, vo wellness či na terase.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je wellness centrum s presklenou stenou a výhľadom na Balaton. Nájdete tu krytý bazén, vírivku aj detský bazénik so šmýkačkou a ďalšími atrakciami. Dokonalý odpočinok ponúka aj saunový svet s fínskou, infra aj parnou sauna. Ďalej je tu soľná terapia a fitness centrum.

Cestujete s deťmi?

Deti si užijú veľa zábavy v bazéniku so šmýkačkou a ďalšími zábavnými prvkami. K dispozícii je tiež vonkajšie ihrisko s hojdačkami, lezeckou stenou a trampolínou. K hotelu patrí ďalej krytá detská herňa s labyrientem. Niektoré dni je tu pre deti pripravený veselý animačný program.

Niečo naviac

Za kúpaním stačí vyraziť na súkromnú hotelovú pláž vybavenú ležadlami a slnečníkmi. Vo vonkajších priestoroch nájdete zázemie pre množstvo športových aktivít ako plážový volejbal, mini futbal, obrí šach, stolný futbal či skákanie na veľkej trampolíne.

Hotel Marina-Port ****

Hotel Marina-Port ****

Kikötő u. 2 - 4 , Balatonkenese
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Kenese Marina-Port Zrt. IČ: 19-10-500208


+36 88 492 369

info@hotelmarinaport.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
19 km
Zastávka
0,4 km