Zájdite si na dovolenku do hotela Ködmön **** v malebnom kúpeľnom mestečku Eger. Využite vstup do termálov, leňošte v hotelovej vírivke, skúste aroma terapiu alebo si odpočiňte v saune či parnej kabíne.

O ubytovaní

Hotel Ködmön **** sa nachádza v pokojnej časti historického mesta Eger. Za perfektným odpočinkom sa vydajte do známych termálnych kúpeľov (2 km). Pri prechádzke mestom by ste nemali minúť hrad Jager (2 km) s expozíciou o hradnom väzení, gotický arcibiskupský palác (1 km), egerský minaret (2 km) či uličku Lajos Kossuth (1,5 km) s niekoľkými nádhernými barokovými budovami. Skoro na každom kroku narazíte na vináreň, kde môžete ochutnať výborné miestne víno.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v priestrannej dvojposteľovej izbe Superior s balkónom. K vášmu pohodliu izby disponujú klimatizáciou, LCD televízorom, WiFi pripojením, minibarom, trezorom a vlastnou kúpeľňou s fénom, uterákmi a kozmetikou.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Ködmön Csárda si ráno vychutnáte raňajky vo forme bufetu. Večer sa tu podávajú servírované večere. Tešiť sa môžete na špeciality maďarskej i medzinárodnej kuchyne.

Kde budete relaxovať?

O dokonalý relax sa postará wellness centrum, v ktorom nájdete vírivku a fínsku, parnú aj aroma saunu. Deň si môžete spríjemniť tiež masážou.

Hotel Ködmön ****

Hotel Ködmön ****

Szépasszonvölgy , Eger
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Szépasszonyvölgy Kft. IČ: 10-09-024209


+36 36 515 803

info@hotelegerkodmon.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2,1 km
Zastávka
1,2 km