Termálnu vodu v Bükfürdő si užijete naplno - veď z Penziónu Aurora k nej budete mať cestu dlhú len 550 m. V cene balíčku sa môžete tešiť na kontinentálne raňajky. S požičanými bicyklami naviac môžete vyraziť preskúmať celé okolie.

O ubytovaní

Penzión Aurora sa nachádza v meste Bük iba pár minút chôdze od druhých najväčších maďarských kúpeľov Bükfürdő (500 m). Milovníci športu ocenia tiež blízkosť tenisových kurtov (500 m) a známeho golfového ihriska. Za ďalšími nezabudnuteľnými zážitkami sa vydajte do zábavného parku Napsugár (3,5 km) či do lezeckého areálu Krištáľová veža (2 km). V oblasti je bohato rozvinutá sieť cyklistických chodníkov. Kopce okolo mesta Kőszeg (20 km) ponúkajú ojedinelú príležitosť na zaujímavé výlety.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe s veľkou pohodlnou francúzskou posteľou. Izby sú vybavené klimatizáciou, satelitnou televíziou, WiFi pripojením, minibarom a vlastnou kúpeľňou s fénom.

Na čom si pochutnáte?

V rodinnej hotelovej reštaurácii s príjemnou terasou si ráno vychutnáte kontinentálne raňajky. Počas dňa si môžete vyberať pokrmy z jedálneho lístka, na ktorom nájdete tradičné maďarské i medzinárodné špeciality. Veľký dôraz je kladený predovšetkým na čerstvosť a kvalitu surovín. K jedlám si ochutnajte to najlepšie zo širokej ponuky vynikajúcich miestnych vín.

Kde budete relaxovať?

Po náročnom dni si oddýchnite v saune.

Aurora Panzió

Aurora Panzió

Rózsa utca 1. , Bükfürdő
Maďarsko

+36 20 294 8430

info@aurora.co.hu

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detské ihrisko
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,6 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
0,6 km