Vydajte sa do maďarskej metropoly a užite si poznávanie krásnych historických pamiatok, relaxačnú plavbu po Dunaji aj leňošenie v termálnych kúpeľoch. O pohodlné ubytovanie sa postará Hotel Gloria Budapest City Center *** umiestnený priamo v centre mesta s balíčkom s raňajkami formou bufetu, večerou formou 'all you can eat', welcome drinkom a neobmedzenou konzumáciou kávy a čaju.

O ubytovaní

Rodinný Hotel Gloria Budapest City Center *** sa nachádza v blízkosti centra Budapešti, blízko stanice metra (800 m) i autobusovej zastávky. Vydajte sa za dokonalým odpočinkom do termálnych kúpeľov Széchenyi (5 km) či do Gellértových kúpeľov (5 km). Počas pobytu v maďarskej metropole by ste rozhodne nemali vynechať návštevu Budínskeho hradu, Rybárskej bašty či ikonickej budovy parlamentu (7 km). Štvrť Budínskeho hradu a malebné brehy Dunaja (3 km) plné reštaurácií, kaviarní a múzeí sú na Zozname svetového dedičstva UNESCO.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe kategórie Standard Plus s manželskou posteľou alebo dvomi oddelenými lôžkami. Niektoré z izieb majú klimatizáciu, všetky sú vybavené televíziou, WiFi pripojením, telefónom a vlastnou kúpeľňou so sprchou a fénom. Na vyžiadanie je možné do izby umiestniť tiež chladničku.

Na čom si pochutnáte?

V klimatizovanej reštaurácii, ktorá je ladená do barokového štýlu, si každé ráno pochutnáte na raňajkách formou bufetu. Ochutnajte napríklad miestne maďarské špeciality.

Hotel Gloria Budapest City Center ***

Hotel Gloria Budapest City Center ***

Bláthy Ottó utca 22. , Budapest
Maďarsko

+36 70 94 88 575

gloria@hotelgloria.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
4,2 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
15,5 km