Elegantný, ekologický Hotel Duna Garden **** je položený v nádhernom okolí prírodnej rezervácie v Budapešti hneď vedľa rieky Dunaj. Disponuje vlastnou záhradou a súkromnou plážou, vychýrenou reštauráciou a úplným pokojom. Len 200 m sa nachádzajú unikátne termálne kúpele Pesterzsébet, centrum mesta potom nájdete o cca 5 km ďalej. Čo viac potrebujete pre krásnu, pokojnú dovolenku v prekrásnom hlavnom meste Maďarska?

O ubytovaní

Hotel Duna Garden **** je luxusný, moderný, ekologický hotel v Budapešti, v prírodnej rezervácii Duna-Ipoly. Táto oblasť je známa pre svoju krásu, pokoj a hojnosť rýb. Hneď pri hoteli nájdete súkromnú záhradu s grilom priamo pri Dunaji, vrátane vlastného prístaviska pre jachty. Most Gubacsi alebo unikátne kúpele Pesterzsébet máte na dosah ruky (200 m).

Kde budete spať?

V klimatizovaných hotelových izbách nájdete LCD TV, rádio, WiFi pripojenie, minibar, trezor, nábytok z elegantného tmavého dreva, vlastnú kúpeľňu s fénom, županom a prezuvkami (na požiadanie). Hotel dbá na ekológiu, na vykurovanie a klimatizáciu využíva geotermálnu energiu.

Na čom si pochutnáte?

V á la carte reštaurácii Hotela Duna Garden **** si okrem tradičných maďarských pokrmov môžete užiť medzinárodnú kuchyňu a rôzne špeciality pripravené s dôrazom na čerstvosť a kvalitu. Súčasťou je aj široká ponuka vín a výberová káva z Kostariky a Talianska. Vďaka terase s výhľadom na Dunaj si užijete stolovanie vo fantastickom prostredí.

Niečo naviac

V hoteli sú na požiadanie k dipozícii rôzne nadštandardné služby a zariadenia, ako kopírovanie či tlač dokumentov na recepcii, čistiareň, pranie a žehlenie či krajčírka.

Hotel Duna Garden ****

Hotel Duna Garden ****

Vizisport utca 12-18. A. ép. , Budapest
Maďarsko

+36 1 287 8250

info@dunagarden.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
8 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,2 km