Doprajte si jedinečný pobyt s nádychom luxusu v 4* budove v Hoteli Kálvária **** so vstupom do wellness s fínskou a infra saunou, parou, vírivkou a relaxačným areálom. V cene je tiež bohatá polpenzia a pri niektorých variantoch vstupenka do populárnych kúpeľov.

O ubytovaní

Hotel Kálvária **** sa nachádza v centre nádherného historického mesta Győr, ktoré vás uchváti svojou kúzelnou atmosférou a množstvom barokových pamiatok.

Na známych miestnych farmárskych trhoch ochutnáte lokálne špeciality aj vynikajúce víno. Za návštevu stojí tiež neďaleké Pannonhalmské arciopátstvo (25 km), ktoré je jednou z najstarších maďarských pamiatok a je zapísané na Zozname dedičstva UNESCO. Pozrieť sa môžete aj na Opátsky dom z 18. storočia, ktorý je považovaný za najkrajší barokový dom v meste, alebo na jedno z najkrajších námestí Bécsi kapu tér.

Za nádhernou prírodou sa vyberte na ostrov Szigetköz (30 km), ktorý bude rajom pre všetkých milovníkov prírody. Ide totiž zároveň o chránenú krajinnú oblasť s pestrou faunou aj flórou. A ak sa chystáte na výlet s deťmi, iste vás poteší zvernica s lesnou zverou a detskými atrakciami. Kúsok od ubytovania na vás potom čaká ZOO Xantus János s bielymi tigrami a ďalšími exotickými zvieratami.

Kde budete spať?

Izby Superior sú klimatizované, majú vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a sú vybavené LCD televízorom, trezorom, minibarom, WiFi pripojením a telefónom. Štandardne je v týchto izbách manželská posteľ, je ale možné pridať aj prístelku.

Izby Deluxe sú novšie a elegantne vybavené. Disponujú špeciálnym systémom chladenia a kúrenia priamo v stene a oproti variantu Superior majú navyše modernejšiu Smart TV. Nechýba vlastná kúpeľňa so sprchou, trezor, minibar, WiFi pripojenie alebo telefón. Aj tento variant umožňuje prístelku.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Carmen pripravujú vynikajúce jedlá maďarskej aj medzinárodnej kuchyne. Ponuka sa mení s ohľadom na sezónnosť. Radi vám tiež pripravia jedlá pre vegetariánov, diabetikov či celiakov. Ráno si vychutnáte raňajky vo forme bufetu. Vo večerných hodinách sa v reštaurácii podávajú servírované večere alebo večere bufetovou formou. Osviežujúci nápoj, výberová káva a ľahké občerstvenie na vás čaká v Cross Drink bare.

Kde budete relaxovať?

Dokonalý odpočinok na vás čaká v hotelovom Magnolia Spa, v ktorom nájdete vírivku aj sauny (fínsku, parnú a infra), skrátka všetko potrebné pre nabudenie imunitného systému a zrelaxovanie unavených svalov. Dopriať si môžete tiež masáž z pestrej ponuky, ktorá zahŕňa napríklad aj japonskú masáž Shiatsu.

Cestujete s deťmi?

V hoteli sú pripravení aj na najmenších hostí. K dispozícii sú detské postieľky, stoličky a vaničky, hračky, sedačky na bicykle aj detské bicykle. Na dvore hotela je ihrisko.

Niečo naviac

V hotelovom Cross Drink bare na vás okrem obľúbeného nápoja čaká biliard, šípky a stolný futbal. Pre aktívnych jedincov je k dispozícii fitness.

Hotel Kálvária ****

Hotel Kálvária ****

Kálvária utca 22/d , Győr
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Helen-Dent Kft. IČ: 11133575-2-08


+36 96 510-800

info@hotel-kalvaria.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 5 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2,1 km
Zastávka
1 km
Aquapark
2,1 km