Užite si dovolenku v maďarskom meste Hódmezővásárhely neďaleko Szegedu a tešte sa na krásne pamiatky, relaxáciu i liečebné termálne kúpele. Ubytovaní budete v Hoteli Ginkgo **** v dvojlôžkovej izbe. Až dve deti do 10 rokov majú pobyt zdarma. Tešte sa na raňajky či polpenziu, welcome drink, neobmedzený vstup do parádneho wellness a fitness centra a tiež na vstupenku do termálov.

O ubytovaní

Hotelu Ginkgo **** sa nachádza v malebnom juhomaďarskom meste Hódmezővásárhely. Určujúcim prvkom nádhernej prírody v okolí mesta je mŕtve rameno rieky Tisy, ktoré vytvára nespočet kanálikov a malých jazier. Navštíviť tu môžete niekoľko konských fariem. Miestna oblasť je bohatá na folklór a tradičné umenie ako ľudové vyšívanie, keramika či rezbárstvo. Neďaleké mesto Segedín (25 km) ponúka niekoľko krásnych historických pamiatok aj bohatú kulinársku minulosť. Okrem typického segedínského guláša tu vznikla napríklad slávna uhorská saláma. V Segedíne môžete navštíviť jednu z najväčších katedrál v Maďarsku, Votívny kostol, Dimitrovu vežu, Novú synagógu či cukráreň Virág. V okolí ďalšieho zaujímavého mestečka Sziksósfürdö (30 km) sa nachádza termálne sodno-soľné jazerá.

Kde budete spať?

Čaká na vás ubytovanie v príjemnej dvojlôžkovej izbe ladenej do teplých prírodných farieb a materiálov. K vášmu úplnému pohodliu budete mať v izbe k dispozícii klimatizáciu, LCD televíziu, WiFi pripojenie, trezor, minibar, telefón a vlastnú kúpeľňu s fénom.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je priestranná reštaurácia s panoramatickými oknami, kde si každé ráno pochutnáte na bohatých bufetových raňajkách. Obľúbený nápoj a ľahké občerstvenie vám radi pripravia v Ginkgo Bare.

Kde budete relaxovať?

Ničím nerušený odpočinok si užijete v hotelovom wellness centre. Nájdete tu zážitkový bazén, vírivku, fínsku a infra saunu, parnú kabínu a relaxačnú zónu. Spríjemniť deň si môžete niektorou z ponúkaných masáží a kozmetických procedúr. O dostatok pohybu počas pobytu sa postará fitness centrum.

Hotel Ginkgo ****

Hotel Ginkgo ****

Zrínyi u. 2. , Hódmezővásárhely
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Ginkgo Hotel és Konferencia Kft. IČ: 0609011433


+3662532532

info@ginkgohotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,4 km