Prajete si pokojný pobyt so vstupom do kúpeľov? Zavítajte do Land Plan Hotela *** len 8 km od Györu, čakajú vás raňajky či polpenzia, welcome drink, hotelová sauna a voľná vstupenka do preslávených kúpeľov Rába Quelle.

O ubytovaní

Land Plan Hotel *** ponúka ubytovanie s príjemnou rodinnou atmosférou v obci Töltéstava, len 8 km od Györu. Počas dovolenky si môžete vychutnať pokoj vidieka aj návštevu kúpeľov a kúpeľných parkov. A môžete si užiť aj trochu exotiky, a to v Kimba Elefánt Parku** (vzdialenom 2 km) so zoologickou záhradou, lunaparkom a zábavnými predstaveniami.

V meste Győr sa nachádzajú kúpele Rába-Quelle (9,8 km), ktoré boli nedávno rozsiahle zrekonštruované. Zabaviť sa môžete vo vonkajšom aquaparku, oddýchnuť si v termálnych kúpeľoch a bohatom saunovom svete a dopriať si môžete mnoho kúpeľných procedúr. Ak chcete zažiť dokonalý relax, vyberte sa do Zoo Xantus János (8,6 km) alebo na známy Farmársky trh.

Na dlhší výlet sa vyberte na súostrovie Pannonhalm (14,7 km) zapísané na zozname UNESCO alebo do chránenej krajinnej oblasti Szigetköz (21,9 km). Okrem nádhernej flóry a fauny sa v meste Mosonmagyaróvár (44,7 km) nachádza aj Park dobrodružstva, kde sa na ploche 1,5 hektára rozprestiera labyrint lanových dráh, rôznych prekážok, lezeckých stien, trampolín, šmýkačiek a ďalších atrakcií.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej zo 41 útulných dvojlôžkových izieb s moderným vybavením. Všetky izby sú klimatizované a každá má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a sušičom vlasov. K vybaveniu izieb patrí aj manželská posteľ alebo 2 oddelené postele, TV a WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Hotel má príjemnú reštauráciu, kde si môžete vychutnať bohaté raňajky formou bufetu. Na obed alebo večeru si môžete vybrať z jedálneho lístka, ktorý obsahuje maďarské a medzinárodné špeciality, jedlá z rýb a detské jedlá.

Kde budete relaxovať?

Po dni plnom zážitkov si môžete oddýchnuť v horúcej fínskej saune - hotel má dve. Náročnejší hostia môžu zamieriť do kúpeľov Rába-Quelle, kde nájdete:

  • Vonkajší aquapark s 32-metrovou toboganovou vežou, detskou šmýkačkou, vodným a lesným ihriskom, trojúrovňovým panoramatickým bazénovým systémom, detskými bazénmi a vírivkou s barom a hudbou.
  • Vnútorné bazény (zážitkový a plavecký bazén) a dvojposchodový detský svet.
  • Termálne kúpele s vnútornými a vonkajšími bazénmi
  • Saunový svet s fínskou saunou YIN-YANG, majstrovskou ceremoniálnou saunou ASZO, bylinkovou relaxačnou saunou SAKURA, infračervenou saunou Nikko, japonskou tichou saunou SENSU, meditačnou saunou FUJSI, exkluzívnou fínskou saunou RQ ROUGE, ponorným bazénom KOI, ochladzovacou nádržou, ľadovou studňou Garagara a relaxačným bazénom Medusa.
  • Zdravotné procedúry, fyzioterapia, reumatológia atď.

Cestujete s deťmi?

Reštaurácia má detský kútik, kde sa vaše deti vždy výborne zabavia.

Land Plan Hotel ***

Land Plan Hotel ***

Külterület 078/29 , Töltéstava
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Land Plan Kft. IČ: 08-09-028190


+36 96 900 490

hotel@landplanhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 8 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Konferenčná miestnosť
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
9,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
11 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
11 km