Vydajte sa na pobyt do Maďarska. A čo takto mestečko Harkány s krásnymi termálnymi kúpeľmi? Ubytujte sa v Lídia Hoteli a do kúpeľov to budete mať len 200 metrov. Tešte sa aj na chutnú polpenziu.

O ubytovaní

Lídia Hotel Harkány leží iba 200 m od známych kúpeľov Harkány. Okrem kúpeľného areálu je Harkány obľúbené tiež pre takmer stredomorské podnebie a kvalitné víno pochádzajúce z miestnych vinohradov. Z hotela dôjdete behom pár minút do krásneho kúpeľného parku s fontánou a pohodlnými lavičkami. Ďalej tu nájdete niekoľko úchvatných kostolov, príjemnú promenádu Zsigmondy (700 m) a múzeum súčasného umenia Futó László Pál. Na výlet sa môžete vydať do neďalekého mesta Pécs (30 km), ktoré ponúka množstvo architektonických pamiatok z tureckých dôb a múzeí. Jedinečný pamiatkový komplex nekropola zo 4. storočia je súčasťou Svetového kultúrneho dedičstva UNESCO. Vo vedľajšom mestečku Siklós (4 km) nájdete niekoľko pamätihodností z čias stredoveku a tureckej nadvlády vrátane hradu z 12. storočia.

Kde budete spať?

V útulnej dvojlôžkovej izbe s balkónom sa budete cítiť ako doma. Okrem pohodlnej postele tu nájdete televíziu, WiFi pripojenie, telefón, klimatizáciu, chladničku a vlastnú kúpeľňu so sprchou a fénom.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnej hotelovej reštaurácii so terasou ladenou do stredomorského štýlu si pochutnáte na miestnych i medzinárodných špecialitách pripravených z kvalitných surovín lokálneho pôvodu. Ráno začnete bohatými raňajkami vo forme bufetu. Večer sa podávajú à la carte večere.

Kde budete relaxovať?

V modernom hotelovom wellness ľahko zabudnete na všetky starosti. Jeho súčasťou je vírivka, parný kúpeľ, fínska sauna a infrasauna. Pre aktívny odpočinok je k dispozícii posilňovňa. Deň si môžete vždy spríjemniť niektorou z masáží.

Lídia Hotel Harkány ***

Lídia Hotel Harkány ***

Kossuth Lajos u. 49. , Harkány
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Thermal Media & Travel Hungary Kft. IČ: 0209082985


+36309272985

travelking@harkany.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 9:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
0,4 km
Zastávka
1,2 km
Aquapark
0,4 km