Vydajte sa na jedinečný pobyt do Hotela Silverine Lake Resort **** Superior, ktorý leží v meste Balatonfüred. Užite si vynikajúcu polpenziu formou bufetu, a tiež neobmedzené bohaté wellness, kde nájdete vonkajší vyhrievaný bazén, vnútorný detský bazénik, tepidárium, frigidarium, parný kúpeľ, soľnú kabínu, Kneippov chodník, vírivku, aroma kúpeľ, odpočiváreň aj fínsku saunu. Deti do 5 rokov majú pobyt zdarma.

O ubytovaní

Hotel Silverine Lake Resort ****superior sa nachádza len 2 minúty chôdze od brehu obľúbeného jazera Balaton. V lete si tak užijete opaľovanie, leňošenie na pláži, kúpanie i výlety okolo jazera na bicykli. V zime sa zase tešte na romantické prechádzky okolo zamrznutej vodnej hladiny. Vydať sa môžete do Annagora Aquaparku (1,7 km) i do centra známeho mestečka Balatonfüred.

Kde budete spať?

Všetky izby majú vlastnú kúpeľňu, klimatizáciu, TV, fén, minibar, trezor a set na prípravu kávy či čaju. Pokochať sa z nich môžete pohľadom na promenádu Zákonyi Ferenc. Ladené sú do hrejivých hnedo-červených farieb, takže sa tu budete cítiť veľmi príjemne.

Na čom si pochutnáte?

Rozmaznávajte svoje chuťové bunky v reštaurácii Portunus, kde vám pripravia to najlepšie z maďarskej i medzinárodnej gastronómie. Ďalej môžete zavítať aj do Amaryllis Café & Prosecco Baru na lahodnú kávu, čaj alebo, ako už názov napovedá, na pohárik či fľašu Prosecca.

Kde budete relaxovať?

Zavítajte do hotelového wellness, kam budete mať úplne neobmedzený vstup. Tešte sa na parné kúpele, tepidárium, frigidárium a kaldárium, ďalej na soľnú kabínu, Kneippov chodník, bazén s teplou vodou, aroma kúpeľ, vírivku a fínsku saunu. Pre vaše deti je tu zase vnútorný vykurovaný bazénik.

Relaxujte a zároveň doprajte svojmu telu starostlivosť, ktorú si zaslúži. Pobyt v kaldáriu napríklad uvoľňuje stuhnuté svaly a prečisťuje dýchacie cesty. Pobyt v infrasaune vás prehreje a odplaví toxíny. Hotel navyše ponúka aj ďalšie wellness a skrášľujúce procedúry, ako sú masáže.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je k dispozícii detské ihrisko a herňa.

Hotel Silverine Lake Resort ****superior

Hotel Silverine Lake Resort ****superior

Zákonyi F.u.4. , Balatonfüred
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Silver Invest Kft. IČ: 13532080-2-19


+36 30 648 6072

recepcio.balaton@silverinelake.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 4 500 Ft/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén