Baross City Hotel *** leží neďaleko historického centra Budapešti a ponúka ubytovanie v komfortných izbách Standard. V cene je WiFi aj miestny poplatok.

O ubytovaní

Baross City Hotel *** sa nachádza v centre Budapešti neďaleko vlakovej stanice Keleti. Vďaka svojej polohe je hotel ideálnym východiskovým bodom na objavovanie rozmanitých krás maďarskej metropoly. Užite si výlety po pamiatkach, relaxáciu vo vychýrených kúpeľoch aj znamenitú maďarskú kuchyňu!

K slávnym miestam Budapešti môžete dôjsť pešo, alebo si cestu skrátiť hromadnou dopravou - zastávky autobusov a trolejbusov ležia len pár metrov od hotela. Na príjemnú prechádzku môžete vyraziť napríklad do neďalekého mestského parku Városliget (1,2 km), ktorého súčasťou je aj Zoologická a botanická záhrada Budapešť. Pokiaľ sa vydáte smerom k rieke Dunaj, narazíte na baziliku sv. Štefana (3 km), z ktorej veže je prekrásny výhľad na mesto. O kúsok ďalej stojí ďalšia dominanta - Országház alebo parlamentná budova (4 km), ktorá patrí k najväčším svojho druhu na svete.

Potom stačí prejsť visutý most Széchenyi (5 km) a dostanete sa do historickej štvrte s Budínskym hradom (5,5 km), Rybárskou baštou (5,6 km) či Maďarskou národnou galériou (5,5 km). Pre mimoriadny architektonický význam bola štvrť okolo hradu spolu s neďalekými brehmi Dunaja zaradená na zoznam pamiatok UNESCO.

Pod Budapešťou vyviera viac ako 120 minerálnych prameňov, a tak tu nájdete aj množstvo termálnych kúpeľov. K tým najznámejším patrí Széchenyi fürdő (3 km) a Gellért fürdő (3,5 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete izbe typu Standard s vlastnou kúpeľňou. Izby sú vybavené klimatizáciou, komfortnou posteľou, WiFi pripojením, televíziou, fénom a stolom s posedením.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je moderná jedáleň. Každé ráno tu na vás budú čakať stoly s bohatými bufetovými raňajkami, ktoré vám dodajú energiu na celý deň.

Niečo naviac

Rovinatý terén Budapešti je ideálny na jazdu na bicykli. Pokiaľ vás láka táto možnosť, nie je nič jednoduchšie ako si bicykel požičať priamo v hoteli.

Baross City Hotel ***

Baross City Hotel ***

Baross tér 15. , Budapest
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
MMG Hotels Kft. IČ: 0109926248


36 20/776-2253

reservation@mellowmoodhotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 6 500 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 5 400 Ft/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
4,7 km
Zastávka
100 m