Zavítajte do maďarského kúpeľného mesta Hegykő a užite si zľavu na vstup do termálnych kúpeľov Sá-Ra a ubytovanie vo Fertő-parti Panzió. Čaká vás tiež chutná polpenzia a neobmedzený vstup do bohatého wellness vo vedľajšom Hoteli Tornacos ***.

O ubytovaní

Penzión Fertő-parti sa nachádza v mestečku Hegykő priamo v srdci Národného parku Fertő-Hanság. Kúpeľný areál Sá-Ra Termál (300 m) leží doslova pár krokov od penziónu. Ak túžite po relaxe s jedinečnými výhľadmi na okolité Lőverské vrchy či dokonca až na rakúske Alpy, vydajte sa do termálov v blízkom mestečku Balf (10 km). Nezabudnite navštíviť tiež Neziderské jazero (5 km), ktoré je na Zozname svetového dedičstva UNESCO. Za historickými pamiatkami si urobte výlet do neďalekého Šopronu (15 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlnej dvojlôžkovej izbe. Všetky izby sú vybavené klimatizáciou, LCD televízorom, WiFi pripojením, chladničkou a vlastnou kúpeľňou so sprchou.

Na čom si pochutnáte?

Stravovanie prebieha vo vedľajšom Hoteli Tornacos ***. V hotelovej Reštaurácii Tornácos používajú výhradne čerstvé a kvalitné suroviny na prípravu špecialít maďarskej i medzinárodnej kuchyne. Ďalej sa môžete tešiť na vynikajúce šaláty, sezónne menu a domáce syry. Ponuku dokonale dopĺňajú čerstvej šťavy a vynikajúce maďarské vína. Ráno si tu vychutnáte raňajky vo forme bufetu. Cez deň je možné objednávať pokrmy z jedálneho lístka. Večer sa podávajú servírované večere, ku ktorým je k dispozícii šalátový bufet. Súčasťou reštaurácie je zimná záhrada i letná terasa. Rozhodne by ste mali ochutnať tiež domáce zákusky z cukrárne Tornácos. Vychýrený je napríklad domáci marcipán. V ponuke sú aj dezerty pre diabetikov či celiakov.

Kde budete relaxovať?

Zábava i odpočinok na vás čakajú vo wellness v Hoteli Tornacos ***. Nájdete tu zážitkový bazén s hydromasážou, fínsku i aromu saunu a tiež relaxačná miestnosť s čajovým barom. K dispozícii je tiež soľná miestnosť s vodnou posteľou a slnečná terasa s lehátkami. Aktívni hostia určite ocenia fitness centrum.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je v záhrade pripravené ihrisko.

Fertő-parti Panzió

Fertő-parti Panzió

Kossuth Lajos utca 74 , Hegykő
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Wenergia Kft. IČ: 08-09-012429


+36 99 540 200

TORNACOS@TORNACOS.HU

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,5 km
Zastávka
0,2 km