Nechajte sa rozmaznávať v hoteli len pár metrov od známych termálnych kúpeľov Sá-Ra a mesta plného historických pamiatok, v Tornácos Apartmanház ***. Ubytovaní budete v jednej z útulných, plne vybavených dvojlôžkových izieb, odkiaľ sa môžete kedykoľvek bez obmedzenia zájsť zrelaxovať do hotelového wellness, sauny i posilňovne, alebo si užiť výbornú kontinentálne raňajky či večeru s tromi chodmi.

O ubytovaní

Tornácos Apartmanház *** sa nachádza v novo postavenej budove uprostred pokojného mestečka Hegykő v srdci Národného parku Fertő-Hanság. Za oddychom v termálnych kúpeľoch Sá-Ra Termál (200 m) to budete mať doslova pár minút chôdze. Relaxáciu s nevšedným panoramatickým výhľadom na okolité Lőverské vrchy či dokonca až na rakúske Alpy ponúkajú neďaleké kúpele Balf (5 km). Nemali by ste vynechať ani návštevu Neziderského jazera (5 km), ktoré je prírodnou pamiatkou UNESCO a historického Šopronu (15 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v modernej dvojlôžkovej izbe v novo postavenom dome neďaleko hlavnej budovy hotela. Každá izba sa môže pochváliť komfortnou dvojlôžkovou posteľou, televíziou, WiFi pripojením, chladničkou a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Stravovanie prebieha vo vedľajšom hoteli Tornacos *** (150 m). V Reštaurácii Tornácos používajú výhradne čerstvé a kvalitné suroviny na prípravu špecialít maďarskej i medzinárodnej kuchyne. Ďalej sa môžete tešiť na vynikajúce šaláty, sezónne menu a domáce syry. Ponuku dokonale dopĺňajú čerstvej šťavy a vynikajúce maďarské vína. Ráno si tu pochutnáte na raňajkách vo forme bohatého bufetu. Ďalej sa v priestrannej a vzdušnej hotelovej reštaurácii podávajú servírované večere, ku ktorým je k dispozícii šalátový bufet.

Kde budete relaxovať?

Zábava i odpočinok na vás čaká vo wellness centre a hotel Tornacos ***. Nájdete tu zážitkový bazén s vodnou masážou, fínsku i aromu saunu a tiež relaxačnú miestnosť s čajovým barom. K dispozícii je tiež soľná miestnosť s vodnou posteľou a slnečná terasa s lehátkami. Aktívni hostia zaiste ocenia fitness centrum.

Cestujete s deťmi?

Malí hostia sa môžu tešiť na vonkajšie ihrisko.

Tornácos Apartmanház ***

Tornácos Apartmanház ***

Kossuth Lajos utca 74. , Hegykő
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Wenergia Kft. IČ: 0809012429


+36 99 540 200

info@tornacos.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,2 km
Zastávka
0,4 km